Agenda

Jazzterix - Nieuwjaarsconcert - Theater De Beun

Nieuwjaar inluiden met Jazz(terix)

Op zondagmiddag 6 januari 2013 komt de jazzformatie “Jazzterix” weer naar Theater De Beun te Heiloo. Aanvang van dit nieuwjaarsconcert “Singin’ And Swinging” is 14.00 uur.

Na het succesvolle (jubileum)concert van Jazzterix in november 2011 geeft dit seizoen de zevenmansformatie haar nieuwjaarsconcert exclusief in Heiloo. Jazzterix bestaat al weer 32 jaar en is opgericht door klarinettist Jan Molegraaf uit Heiloo. Het orkest heeft sinds 1981 op vele podia in binnen – en buitenland gestaan.

(Goede) muziek, plezier en vriendschap zijn de pijlers van deze jazzformatie. Omdat de muziek van Jazzterix qua stijlopvatting breder is dan uitsluitend dixieland, is deze niet echt in een hokje te plaatsen. Extra aandacht is aan de vocale inbreng van de blazerssectie besteed; de stemmen van het trio harmoniëren namelijk subliem.

De voorstelling trakteert liefhebbers van “New Orleans”, mainstream, evergreens, standards op een heerlijke jazz(terix)middag. In de week na het concert zullen de muzikanten in de studio te vinden zijn om de nieuwe CD samen te stellen.

Toegangskaarten à € 12,50 zijn verkrijgbaar via de website van het theater (www.de-beun.nl), de bekende verkoopadressen (t.w. Stichting Welzijn, Kantoorboekhandel Schrijverij en Bibliotheek te Heiloo) of aan de kassa van Theater De Beun te (1851 HB) Heiloo aan Willibrordusweg 2 (telefoon: 072 5333156 – woensdag t/m vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur).

Jazzterix bestaat uit Peter Krynen – contrabas, Harry Hack – trombone, Jan Molegraaf – klarinet/tenorsax/leider, Frans Hakhoff – piano, Bert Vogelzang – trompet, Jacques Hackenberg – gitaar/banjo & Henk Eijgendaal – drums.

Datum: Zondag 6 januari 2013
Tijd: 14:00 uur
Locatie: Theater De Beun

Meer informatie: www.jazzterix.com

Bekijk de agenda