experts in beweging experts
in beweging
SPECIALISATIES MAAK EEN AFSPRAAK

experts in beweging experts
in beweging
SPECIALISATIES MAAK EEN AFSPRAAK
Welkom

FysioXpert in Heiloo

Heeft u een blessure of lichamelijke klachten waar u al een langere tijd mee loopt? FysioXpert is een fysiotherapiepraktijk gevestigd in het hart van Heiloo. In onze praktijk werken fysiotherapeuten met verschillende specialisaties nauw samen. Met altijd één gezamenlijk doel voor ogen: het bieden van de best mogelijke kwalitatieve zorg en een behandeling die bij u past. Naast algemene fysiotherapie zijn we onder andere gespecialiseerd in manuele therapie, oedeemfysiotherapie en sportfysiotherapie.

Fysiotherapie
Wat wij doen

Onze specialisaties

Wij beschikken over verschillende specialisaties in de praktijk:

Manuele therapie
Oedeemfysiotherapie
Dry needling
Sportfysiotherapie
Medische training
Oncologische training
FysioXpert

Onze praktijk

We ontvangen u graag in onze moderne, ruime praktijk in het centrum van Heiloo! Ook kunt u terecht in onze oefenzaal die is voorzien van de nieuwste apparatuur, geschikt voor alle patiëntgroepen. Onder deskundige begeleiding kunt u hier actief helpen uw klachten te verminderen of terugkeer ervan helpen te voorkomen. FysioXpert is goed te bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. De praktijk heeft ruime parkeergelegenheid, ook voor mindervaliden.

Bent u (tijdelijk) niet in staat om onze praktijk te bezoeken? Dan komt de fysiotherapeut bij u thuis langs voor de behandeling!

Lees meer
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlFysioXpert Heiloo is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Kom langs

Maak een afspraak

Heeft u lichamelijke klachten of een blessure die u beperkt in uw dagelijkse leven? Maak een afspraak om van uw klachten af te komen! We ontvangen u graag in onze praktijk.

Neem contact op