Nieuws

Foresters naar finale nacompetitie

ARCHIEF: Dinsdag 20 mei 2008 Het eerste elftal van De Foresters speelt komende zondag de finale van de nacompetitie. Inzet is promotie naar de eerste klasse. In de halve finale werd Sporting Martinus uit Amstelveen twee maal verslagen, 1-0 en 4-3.

Na de moeizame 1-0 thuisoverwinng was men er in Heiloo niet gerust op. Sporting heeft een goed voetballende ploeg met veel fysieke kracht. Echter na vijf minuten voetballen was het aanvoerder Dennis Dijkhuis die de score opende. Een vrije trap van Jeroen Haanstra schoot hij onberispelijk binnen, 1-0. Toen Niels Kok, na prachtig voorbereidend werk van Niels Mossel en Michiel Brink de 2-0 binnen schoot ging het Foresters kamp erin geloven. De supporters, in grote getalen meegereisd, zorgde met vuurwerk en fakkels voor Zuid Europese taferelen. Aanvoerder van het legioen Marc Eijbergen zweepte de boel op wat de spelers inspireerde tot aantrekkelijk voetbal. Het was na een half uur spelen wederom Dennis Dijkhuis die de trekker overhaalde, 3-0.

Foresters dacht dat de buit binnen was en liet de teugels wat vieren. Vlak voor rust deed Sporting wat terug na nonchalant uitverdedigen van de Foresters defensie, 3-1. Toen een half uur voor tijd Sporting de 3-2 op het scorebord zette kwam er toch weer wat spanning in de wedstrijd. De zeer sterk spelende Michiel Brink zorgde met een goede individuele actie echter voor de 4-2 waarmee de buit binnen was. Dat Sporting in de laatste minuten nog één maal tot scoren kwam mocht de pret niet drukken. Foresters bereikt de finale en daar had niemand voor het seizoen rekening mee gehouden.

Komende zondag rekent de selectie wederom op de trouwe supporters. De wedstrijd tegen Kampong wordt gespeeld op Sportpark "Goed Genoeg" van AFC Amsterdam. Aanvangstijd is vastgesteld op 15.00 uur. Er vertrekken vanuit Café de Wit aan het Stationsplein een aantal bussen richting Amsterdam. De supportersbussen vertrekken om 13.00 uur. Supporters kunnen zich opgeven bij Jeroen Haanstra 06-20367114 of Niels Mossel 06-55155075.

Dinsdag 20 mei 2008 − bron: De Foresters

2014-04-16 Foresters en DEM delen punten
2014-04-12 Radboudschool wint schoolvoetbal
2014-04-07 Michael van Praag bij De Foresters
2014-04-02 Dames voetballen in stijl
2014-04-01 Schoolvoetbal 2014 bij De Foresters
2014-03-25 De Foresters verrast OFC opnieuw
2014-03-22 Double Stars bestaat 25 jaar
2014-03-16 Heiloo Energie helpt sportverenigingen
2014-03-13 AZ Selectiedag bij De Foresters

Meer nieuws met foresters


 

Reacties

Reactie van Sjaak op 2008-05-20 09:21 uur:
Kampioenen!!!
Reactie van Paul op 2008-05-20 11:25 uur:
Nog niet, maar wel bijna...
 
comments powered by Disqus

 

Heiloo is een gemeente in de provincie Noord-Holland ten noorden van Amsterdam. De gemeente Heiloo grenst aan Alkmaar, Akersloot, Limmen (gemeente Castricum) en Egmond (gemeente Bergen). Heiloo telt ruim 22.000 inwoners maar kent een dorps en intiem karakter. Het dorp Heiloo is ontstaan op een oude strandwal waardoor veel aandacht voor historie en archeologie bestaat. Vroeger heette Heiloo: Heilichloo, Heilighelo of Heyloo. De naam betekent waarschijnlijk "heilige hoogte". Op diverse plaatsen zijn palencirkels gevonden, waaronder een dubbel exemplaar. Men spreekt ook wel van Woodhenge. Bezienswaardigheden in Heiloo voor bezoekers en toeristen zijn landgoed Nijenburg, zwembad Het Baafje, de Witte Kerk, het Heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood, de Willibrorduskerk. Het sociale leven in Heiloo speelt zich af in theater De Beun, cultureel centrum De Strandwal, ouderencentrum Het Trefpunt, poppodium Buk Buk, en de vele cafe's, onder andere rondom het Stationsplein. Voor bijna elke sport is er wel een vereniging in Heiloo, zoals voetbal, hockey, badminton, basketbal, honkbal en softbal, tennis, schaken, zwemmen. Er is veel ruimte voor recreatie in Heiloo, rondom het Vennewater en het Maalwater, maar ook in het Heilooerbos. Heiloo is een groene gemeente met veel natuur in het Heilooerbos, het Gemeentebos, rondom het Maalwater, Noorderneg en Zuiderneg. Heiloo ligt in een prachtige omgeving, op de fiets zijn de duinen van Kennemerland en het strand bij Egmond aan Zee dichtbij. Heiloo heeft een NS-station en de snelweg A9 is dichtbij, dat maakt het een populaire woongemeente voor forensen. Belangrijke wegen in Heiloo zijn de Kennemerstraatweg, Zeeweg, Kanaalweg, Westerweg, Heerenweg, Stationsweg, Vennewatersweg, Malevoort, Omloop en Holleweg. Woonwijken in Heiloo zijn onder andere Beatenburg, Boekenstein, Vredenoord, Boswijk, Marienstein, Oud West, Tuindorp, Plan Oost, Vrieswijk, Termijen en Ypestein. Bedrijven en industrie in Heiloo zijn geconcentreerd op industrieterrein Oosterzij, Oude Werf en Boekelermeer. Er zijn veel winkels om te shoppen in Heiloo, vooral in de winkelcentra Winkelhof 't Loo, Stationscentrum en winkelcentrum Het Hoekstuk. Heiloo-Online is in het hart van Heiloo met actueel lokaal nieuws en de agenda van evenementen en activiteiten. Heiloo-Online heeft een forum, vele video's en foto's, een gratis prikbord, marktplaats advertenties, huizen te koop en overlijden. Op Heiloo-Online staan actuele berichten van gemeente, politie, brandweer en ambulance. Dit is de startpagina van Heiloo, in het hart van Heiloo. Het is fijn wonen in het groen van Heiloo!