Nieuws

Meer voorstellingen in De Beun

ARCHIEF: Maandag 4 mei 2009 Vrijwilligers hebben afgelopen week het programmaboekje voor het nieuwe theaterseizoen van “De Beun” verspreid onder de donateurs. Komende week krijgen alle Heilooënaren het via een huis-aan-huis-verspreiding.

De voorstellingen van beroepsartiesten in het theater aan de Willibrordusweg worden georganiseerd door de “Vrienden van De Beun”. Deze stichting van vrijwilligers maakt elk jaar ook het programmaboekje. Mensen en bedrijven die dit werk met een donatie steunen, de zogenoemde “Vrienden” en “Steunpilaren”, ontvangen het programma ruim een week eerder. Dat is één van de voordelen van het donateurschap.

Waar in Alkmaar de “Vrienden van De Vest” ophouden te bestaan, bloeit in Heiloo de Vriendenstichting. Er zijn nu al zo’n 700 “Vrienden” en ongeveer 50 “Steunpilaren”. Daardoor kunnen in “De Beun” blijvend professionele kleinkunst-voorstellingen plaatsvinden. Het komende theaterseizoen zijn het er weer meer: 24.

De Vrienden van de Beun bieden een mix van bekende namen o.a. Lennette van Dongen, Kees Torn, NigĂĽn Yerli, Margriet Eshuys, Droog Brood, en aanstormend talent o.a. Ronald Goedemondt, Jandino Asporaat, Wouter Deprez, Leine, Esra Dalfidan en La Luna.

Ook weer toptoneel met Olga Zuiderhoek in "De Caracal" en Isha Hoes in "De gelukkige huisvrouw" naar het boek van Heleen van Rooyen. Ook hebben we "Het Bedrog" kunnen contracteren, met Bastiaan Ragas in de hoofdrol, terzijde gestaan door Saskia Temming. Succesoptredens uit het recente Beun-verleden keren terug: Middelbare Meiden en Dames voor na vieren.

Maandag 4 mei 2009 − bron: Vrienden van de Beun

2024-03-29 Heiloo strijdt voor theater De Beun: "De deur moet nu open"
2024-03-28 Honderden hartjes uiten steun voor theater De Beun
2024-02-26 Steun voor De Beun: Vrijwilligers zetten zich in om Heiloos theater te redden.
2024-01-30 Onzekere toekomst: moet Heiloo verder zonder zwembad en theater?
2024-01-17 Cultuurkoppels zoals De Beun met de Muziekschool?
2023-11-02 Theater de Beun in Heiloo moet misschien in het nieuwe jaar op halve kracht door.
2023-02-06 Theater De Beun heeft het moeilijk.
2021-04-19 De Aldi komt naar Heiloo
2021-03-11 Horecaman Peter Visser gaat de wijk in met supermarkt op wielen

Meer nieuws met beun theater


Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Cultuurkoepel Heiloo
bron: Cultuurkoepel Heiloo
Bron: Carel Kraayenhof
bron: Carel Kraayenhof