Nieuws

Glühwein op Stationsplein

ARCHIEF: Donderdag 16 december 2010 HEILOO - Bezoekers van het Stationscentrum kunnen volgende week de kerstsfeer proeven met warme glühwein. De ondernemers van de Ronde Bar en BBQ Kennemer delen het gratis uit op het Stationsplein.

Ralph Lenting van BBQ Kennemer en Klaas de Vries van De Ronde Bar werken al enige tijd samen. Op feesten en partijen zorgt Ralph voor alle BBQ benodigdheden en het vlees, Klaas regelt de ronde bar en drank. De samenwerking is ontstaan doordat klanten alles door één persoon geregeld wilde zien. Zo vonden ze elkaar.

“Wij vinden het een leuk idee om de mensen alvast een beetje kerstsfeer te laten proeven”, zegt Ralph. “We zetten een tent neer, Klaas plaatst daarin een bar, ik ga met twee barbecues staan en bak het één en ander. Ook zet ik een vitrine neer waar mensen kunnen zien wat ik voor gourmetschotels heb en tegelijk kunnen bestellen.”

“De tent krijgt een leuke kerstuitstraling met gezellige kerstmuziek. Glühwein schenken we gratis. Warme chocolademelk, Brusselse wafels, Duitse braadworst en andere lekkere etenswaren zijn voor een leuk bedrag verkrijgbaar.”

De kersttent staat vanaf aanstaande maandag 20 december tot en met vrijdag 24 december dagelijks van 14.00 tot 20.00 uur op het Stationsplein tegenover de Vomar.

Donderdag 16 december 2010 − bron: BBQ Kennemer

2014-04-18 Obstacle Run: loop met hindernissen
2014-04-16 Voetgolf voor het goede doel
2014-03-30 Schuur uitgebrand in Ypestein
2013-09-04 Opening waterveld van De Terriers
2013-06-06 Double Stars opent nieuw veld
2013-05-28 Dolfinn Golf met roze Fiat 500
2013-05-15 Zaterdag de eerste Heiloo Olympics
2013-04-13 Oranjebal steunt Heiloo Olympics
2013-03-28 Heiloo Olympics: samen sporten

Meer nieuws met bbq rondebar


 

Reacties

 
comments powered by Disqus

 

Heiloo is een gemeente in de provincie Noord-Holland ten noorden van Amsterdam. De gemeente Heiloo grenst aan Alkmaar, Akersloot, Limmen (gemeente Castricum) en Egmond (gemeente Bergen). Heiloo telt ruim 22.000 inwoners maar kent een dorps en intiem karakter. Het dorp Heiloo is ontstaan op een oude strandwal waardoor veel aandacht voor historie en archeologie bestaat. Vroeger heette Heiloo: Heilichloo, Heilighelo of Heyloo. De naam betekent waarschijnlijk "heilige hoogte". Op diverse plaatsen zijn palencirkels gevonden, waaronder een dubbel exemplaar. Men spreekt ook wel van Woodhenge. Bezienswaardigheden in Heiloo voor bezoekers en toeristen zijn landgoed Nijenburg, zwembad Het Baafje, de Witte Kerk, het Heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood, de Willibrorduskerk. Het sociale leven in Heiloo speelt zich af in theater De Beun, cultureel centrum De Strandwal, ouderencentrum Het Trefpunt, poppodium Buk Buk, en de vele cafe's, onder andere rondom het Stationsplein. Voor bijna elke sport is er wel een vereniging in Heiloo, zoals voetbal, hockey, badminton, basketbal, honkbal en softbal, tennis, schaken, zwemmen. Er is veel ruimte voor recreatie in Heiloo, rondom het Vennewater en het Maalwater, maar ook in het Heilooerbos. Heiloo is een groene gemeente met veel natuur in het Heilooerbos, het Gemeentebos, rondom het Maalwater, Noorderneg en Zuiderneg. Heiloo ligt in een prachtige omgeving, op de fiets zijn de duinen van Kennemerland en het strand bij Egmond aan Zee dichtbij. Heiloo heeft een NS-station en de snelweg A9 is dichtbij, dat maakt het een populaire woongemeente voor forensen. Belangrijke wegen in Heiloo zijn de Kennemerstraatweg, Zeeweg, Kanaalweg, Westerweg, Heerenweg, Stationsweg, Vennewatersweg, Malevoort, Omloop en Holleweg. Woonwijken in Heiloo zijn onder andere Beatenburg, Boekenstein, Vredenoord, Boswijk, Marienstein, Oud West, Tuindorp, Plan Oost, Vrieswijk, Termijen en Ypestein. Bedrijven en industrie in Heiloo zijn geconcentreerd op industrieterrein Oosterzij, Oude Werf en Boekelermeer. Er zijn veel winkels om te shoppen in Heiloo, vooral in de winkelcentra Winkelhof 't Loo, Stationscentrum en winkelcentrum Het Hoekstuk. Heiloo-Online is in het hart van Heiloo met actueel lokaal nieuws en de agenda van evenementen en activiteiten. Heiloo-Online heeft een forum, vele video's en foto's, een gratis prikbord, marktplaats advertenties, huizen te koop en overlijden. Op Heiloo-Online staan actuele berichten van gemeente, politie, brandweer en ambulance. Dit is de startpagina van Heiloo, in het hart van Heiloo. Het is fijn wonen in het groen van Heiloo!