Nieuws

Live Bukken voor Vette JJJJUS

ARCHIEF: Donderdag 9 februari 2012 HEILOO - De Heiloo√ęr formatie JJJJUS gaat de laatste fase in van het project waar ze een half jaar geleden mee zijn begonnen. In jongerencentrum Buk Buk wordt zaterdag een live optreden opgenomen voor de CD die binnenkort uitkomt.

JJJJUS bestaat uit Judith Weijkamp, Hans van der Himst, Jan Hylkema, Silja kops, John Hoetjes en Udo Wejikamp. De band timmert flink aan de weg in het Noord-Hollandse en Friese circuit. Ze spelen dit jaar ook weer op het traditionele Oranjebal in Ypestein.

De band is bezig met een eigen CD. Eind september ging de band met producers Marcel Gerardts en Arno van Doorne de Best Trex studio in Brabant in. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de master en men hoopt binnenkort de cd met de titel ¬ďVette JJJJUS¬Ē te kunnen presenteren.

Bonus track
In oktober werd er een live registratie gemaakt in café La Strada. Deze opname wil men als bonus track op de CD zetten, omdat men staat voor live muziek in de puurste vorm. Aanstaande zaterdag 11 februari gaat de band de live sfeer, met de nieuwste digitale technieken en apparatuur met hun producers en in samenwerking met Dijkman muziekhandel perfectioneren.

Voor liefhebbers en ge√Įnteresseerden is de zaal open 21.00 uur om een kijkje achter de schermen te nemen. Van 22.00 tot 23.00 uur zal er een mini concert plaatsvinden die in zijn geheel zal worden opgenomen. ¬ďWaarbij het altijd leuker is om voor echt publiek te spelen¬Ē, aldus √©√©n van de diva¬ís van de band.

Bring your own
Omdat het allemaal in eigen beheer gebeurt, is een Amerikaanse party bedacht waarbij ieder zijn eigen geliefde drankje en/of hapje meeneemt. Iedereen is welkom, toegang is gratis. En met een beetje geluk hoor je jezelf terug op de bonus track van de CD.

Donderdag 9 februari 2012 − bron: JJJJUS

2012-12-08 Nostalgie in Cafe La Strada
2012-09-24 Uitverkocht huis tijdens Nostalgie
2012-09-07 Feest zoals vroeger bij Nostalgie
2012-07-19 Nieuwe feesten van Heilectroo
2012-06-27 Kermis Heiloo voor jong en oud
2012-05-01 Koninginnedag uitbundig gevierd
2012-04-21 Ondernemers krijgen voorproefje Oranjebal
2012-03-18 Oranjebal Heiloo 2012 gaat stralen
2012-02-29 Oranjebal op eigen benen

Meer nieuws met jjjjus


 

Reacties

 
comments powered by Disqus

 

Heiloo is een gemeente in de provincie Noord-Holland ten noorden van Amsterdam. De gemeente Heiloo grenst aan Alkmaar, Akersloot, Limmen (gemeente Castricum) en Egmond (gemeente Bergen). Heiloo telt ruim 22.000 inwoners maar kent een dorps en intiem karakter. Het dorp Heiloo is ontstaan op een oude strandwal waardoor veel aandacht voor historie en archeologie bestaat. Vroeger heette Heiloo: Heilichloo, Heilighelo of Heyloo. De naam betekent waarschijnlijk "heilige hoogte". Op diverse plaatsen zijn palencirkels gevonden, waaronder een dubbel exemplaar. Men spreekt ook wel van Woodhenge. Bezienswaardigheden in Heiloo voor bezoekers en toeristen zijn landgoed Nijenburg, zwembad Het Baafje, de Witte Kerk, het Heiligdom Onze Lieve Vrouwe ter Nood, de Willibrorduskerk. Het sociale leven in Heiloo speelt zich af in theater De Beun, cultureel centrum De Strandwal, ouderencentrum Het Trefpunt, poppodium Buk Buk, en de vele cafe's, onder andere rondom het Stationsplein. Voor bijna elke sport is er wel een vereniging in Heiloo, zoals voetbal, hockey, badminton, basketbal, honkbal en softbal, tennis, schaken, zwemmen. Er is veel ruimte voor recreatie in Heiloo, rondom het Vennewater en het Maalwater, maar ook in het Heilooerbos. Heiloo is een groene gemeente met veel natuur in het Heilooerbos, het Gemeentebos, rondom het Maalwater, Noorderneg en Zuiderneg. Heiloo ligt in een prachtige omgeving, op de fiets zijn de duinen van Kennemerland en het strand bij Egmond aan Zee dichtbij. Heiloo heeft een NS-station en de snelweg A9 is dichtbij, dat maakt het een populaire woongemeente voor forensen. Belangrijke wegen in Heiloo zijn de Kennemerstraatweg, Zeeweg, Kanaalweg, Westerweg, Heerenweg, Stationsweg, Vennewatersweg, Malevoort, Omloop en Holleweg. Woonwijken in Heiloo zijn onder andere Beatenburg, Boekenstein, Vredenoord, Boswijk, Marienstein, Oud West, Tuindorp, Plan Oost, Vrieswijk, Termijen en Ypestein. Bedrijven en industrie in Heiloo zijn geconcentreerd op industrieterrein Oosterzij, Oude Werf en Boekelermeer. Er zijn veel winkels om te shoppen in Heiloo, vooral in de winkelcentra Winkelhof 't Loo, Stationscentrum en winkelcentrum Het Hoekstuk. Heiloo-Online is in het hart van Heiloo met actueel lokaal nieuws en de agenda van evenementen en activiteiten. Heiloo-Online heeft een forum, vele video's en foto's, een gratis prikbord, marktplaats advertenties, huizen te koop en overlijden. Op Heiloo-Online staan actuele berichten van gemeente, politie, brandweer en ambulance. Dit is de startpagina van Heiloo, in het hart van Heiloo. Het is fijn wonen in het groen van Heiloo!