Nieuws

Egels kansloos tegen Stormvogels

ARCHIEF: Maandag 27 januari 2014 HEILOO - De wedstrijd zondag in IJmuiden was de zwakste vertoning die De Foresters 1 gedurende dit seizoen heeft laten zien.

Stormvogels kreeg in de eerste minuten al twee opgelegde kansen, die echter niet werden benut. In reeds de 12de minuut gaf de scheidsrechter ineens rood aan de spits van de IJmuidenaren, waardoor het wedstrijdbeeld leek te kantelen.

Zoals zo vaak gebeurt, ging het ook nu: de Stormvogels schakelden een tandje bij. In de 19de minuut leed Jesper Hut balverlies op het middenveld en uit de daarop volgende counter wist Stormvogels 1-0 te maken.

Belabberd
Even voor de rust kreeg Lennart Nobbe geel, waardoor hij in de pauze werd gewisseld voor Bert Inecia. Tim van Gelder slaagde er vervolgens in om de gelijkmaker te scoren, maar net toen de Heilooërs op weg dachten te gaan naar de voorsprong, werd het al weer 2-1 voor de gastheren.

Nadat Stormvogels 3-1 maakte, kreeg Robbin Hoorn ook nog het rood van de scheidsrechter te zien. Hij haalde een doorgebroken speler neer. Tijs Laagland stopte de strafschop, maar was kansloos bij de rebound. Zonder enige beleving werd er verder gespeeld, waardoor Stormvogels kon uitlopen tot 5-1.

Uithuilen en opnieuw beginnen dus voor de Egels, die ook de eerste seizoenhelft begonnen met nederlagen tegen AFC'34 en Stormvogels. In wedstrijd drie kwam de ommekeer, Uitgeest werd met 0-2 verslagen. Zondag komen de Uitgeesters op bezoek in Heiloo, de wedstrijd begint om 14.00 uur.

Maandag 27 januari 2014 − bron: De Foresters