Agenda

Cursus De Digitale Overheid - Bibliotheek Heiloo

Werken met de digitale overheid – beginnerscursus
Een verhuizing doorgeven aan de gemeente. Huurtoeslag aanvragen. Allemaal zaken die tegenwoordig digitaal gaan. Vaak is hiervoor ook een DigiD nodig. Wilt u leren hoe u dit zelf kunt doen? Volg dan de cursus ‘Werken met de digitale overheid’ bij Bibliotheek Heiloo. U leert hoe u zaken met de overheid via internet snel en makkelijk kunt regelen.
Deze cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten leert u een DigiD aan te vragen en gebruiken. Bovendien leert u handig informatie opzoeken op websites van de overheid zoals de Belastingdienst en het UWV.
Met veel tips en trucs en ruimte voor vragen.
Bibliotheek Heiloo stelt computers beschikbaar waarop gewerkt kan worden. Bovendien ontvangt u een werkboek waarmee u oefeningen kunt maken en alles nog eens rustig na kunt lezen.
Data: Bij voldoende aanmeldingen organiseren wij de cursus op dinsdag 7, 21 en 28 februari van 10.00 - 12.00 uur. Er zijn geen kosten aan deze cursus verbonden.
Deelnemers moeten al wat bekend zijn met het gebruik van computer en internet. Als u dat eerst wilt leren, verwijzen wij u naar onze basiscursus ‘Computer en tablet voor beginners’.
Opgave:
Bij de servicebalie, telefonisch 072 - 5330670 of via www.bibliotheekheiloo.nl

Datum: Dinsdag 7 februari 2023
Tijd: 10:00 uur
Locatie: Bibliotheek Heiloo

Meer informatie: www.bibliotheekheiloo.nl

Bekijk de agenda