Agenda

Falkland Speelt Voor Kinderen - Theater De Beun

Aardje Stapper weet dat ze Aardje Stapper heet, maar alle mensen vinden dat ze op een hond lijkt, terwijl de honden nou juist vinden dat ze op een mens lijkt. De vissen vinden haar op een vogel lijken en daarom willen de katten haar opeten. En dat is natuurlijk allemaal heel vervelend. Daarom vraagt ze zich maar één ding af: wie ben ik?

Met die vraag gaat ze naar de meest verstandige persoon die ze kent: de Oude Professor die les geeft aan de allerhoogste school. Die raadt haar aan op zoek te gaan, want wie zoekt zal vinden. Met een koffer trekt ze de wijde wereld in en komt op een onbewoond eiland, de zuidpool, een grote stad en de oceaan. Op al die plekken ontmoet ze merkwaardige types, zoals meneer de Pinguïn, de Minister Van Uitvindingen en De Koninklijk Goedgekeurde Hoofddekselverkopers. Maar niemand heeft een antwoord op haar vraag. Hoewel… Wie zoekt zal vinden!

Aardje’s Grote Tocht is losjes gebaseerd op het verhaal ‘De Avonturen Van Aardje Stapper’ van Stefan Themerson. Het is een speelse, muzikale en humoristische theatervoorstelling, geschikt voor iedereen vanaf vier jaar.

De enthousiaste Falklanders gaan het toneel weer op om de kinderen van Heiloo en omstreken te vermaken met dit heerlijke jeugdstuk. Kom je ook?

De voorstellingen vinden plaats op zaterdagmiddag 14 en zondagmiddag 15 oktober om 14.30 uur. Kaarten à € 9,00 inclusief limonade voor de kinderen, zijn te bestellen via de website van Theater de Beun (www.debeun.nl). Kaarten zijn tevens vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling te verkrijgen aan de kassa van het theater (er kan uitsluitend per pin betaald worden). Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op www.falklandtoneel.nl.

Op vertoon van het programmaboekje dat je ontvangt in het theater, krijg je in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.

Ook leuk voor partijtjes!

Datum: Zondag 15 oktober 2023
Tijd: 14:30 uur
Locatie: Theater De Beun

Meer informatie: www.falklandtoneel.nl

Bekijk de agenda