Agenda

Lenteconcert Eensgezindheid - Witte Kerk Heiloo

Heiloo – Op 20 april 2024 geeft Muziekvereniging Eensgezindheid haar jaarlijkse Eensgezindheid & Friends Lenteconcert in de Witte kerk te Heiloo.

De getalenteerde muzikanten van Eensgezindheid hebben zich voorbereid om het publiek mee te nemen op een muzikale reis rond de wereld vol vreugde, passie en prachtige melodieën uit diverse wereldsteden zoals Londen, Paris, New York, Memphis, Mexico en Rio de Janeiro. Het publiek wordt meegenomen met muzikale muziekstijlen zoals de bossanova, jazz, pop, funk, blues, klezmer, Latin, Afrikaans, gospel en Western.

Robbert Fossen

De speciale muzikale gast op dit concert is Robbert Fossen. Robbert staat ongeveer 35 jaar op het podium, met name als bluesmuzikant. In oktober 1987 stond hij voor het eerste op het podium in de roemruchte Haarlemse Jazz Club. Inmiddels is hij honderden optredens en dus een bulk aan ervaring verder. Naast alles wat hij met zijn diverse acts doet en gedaan heeft, is hij ook solo leuk voor kleine, persoonlijke en bijzondere gelegenheden. Met zijn stem, gitaar en harmonica neemt hij zijn publiek mee de diepte in. Rauwe blues in een pakkende combi met gewoon 'kleine liedjes' (country, gospel...) en alles wat spontaan ontstaat. 'Simplicity' is het kernwoord, geïnspireerd door één van zijn muzikale helden Tony Joe White.

Tickets
De Witte Kerk gaat op 20 april open om 19.00 uur. Het concert start om 20.00 uur. De tickets zijn verkrijgbaar voor slechts € 10,- p.p. tegen contante betaling vanaf 19.00 uur aan kassa bij de ingang van de Witte Kerk. Tickets reserveren via www.mv-eensgezindheid.nl.

Datum: Zaterdag 20 april 2024
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Witte Kerk Heiloo

Meer informatie: www.mv-eensgezindheid.nl

Bekijk de agenda