Agenda

Cursus Vrouwencirkel In Kracht - Heiloo

ZUSTERSCHAP – SAMEN – DELEN – VERBINDEN – VERSTERKEN – EENHEID
* Heb je behoefte om (meer) samen te zijn met Vrouwen? * Wil je je  energetisch  verbinden vanuit liefde & kracht met elkaar? * Voel je de behoefte om meer contact met  je  innerlijke zelf te maken? * Ben je benieuwd hoe je je  batterij  kan opladen of ontladen d.m.v. de vrouwencirkel? * Wil je leren hoe je dmv de elementen je energie kan opladen/ontladen? * Wil je plezier en blijheid met elkaar maken?
 Voor wie?
De cursus VrouwenCirkel in Kracht is bedoelt voor vrouwen die de behoefte voelen om meer samen te zijn met andere vrouwen. Zich willen verbinden met elkaar en ook met zichzelf. Voor vrouwen die meer willen leren over hun eigen energie huishouding. En ook willen leren en ervaring opdoen met hun chakra’s. En vooral om samen  vreugde en blijheid  te delen.
Wat komt aan bod?
-Verbinden  met de  vrouwen
Dmv synchronisatie technieken (o.a.Maha mudra’s, pranayama’s), aanraking, muziek, (drum), dans, fysieke  beweging en ontspanning technieken, zang (mantra’s), delen van ervaring, verbinden van de groepsenergie,  emotionele verbinding.
-Technieken:leren  opladen of ontladen  van je energie  huishouding: Pranayama’s, werken met de nadi’s (energie banen), concentratie,  visualisatie,  gebruik van de  elementen als water enz. en het  werken met de groeps energie.
-Verbinden met je innerlijke zelf: Door gebruik van verschillende meditatie en bewustwording oefeningen & bewust gebruik van chakra oefeningen van de Maha Kundalini Tantra.
-Inspiratie en bewustwording voor het vergroten van je innerlijke harmonie: Je leert technieken die je kan toepassen in je dagelijks leven.
-Ontspanningstechnieken: Verschillende meditatie technieken en ontspanningsoefeningen.
-De nadruk van de curus: De nadruk van de lessen ligt op  ervaren, voelen, delen, doen, praten, bewegen, dansen, groepsformaties, in koppels werken, individueel en naar binnen gaan en zelfliefde. (14 maart gratis proefles, 10 woensdag avond lessen 19.30-21.00,150 euro)

Datum: Woensdag 14 maart 2018
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Heiloo

Meer informatie: www.kundalinitantrabyinge.nl

Bekijk de agenda2018-05-11 Brexit proof in De Oude Keuken
2018-03-08 ‘We gaan van gas los!’
2018-02-21 Hogere hypotheek voor woningkopers die gaan verduurzamen
2018-02-21 Laatste boom geplant in Het Oosterzand
2018-02-07 Zelfvoorzienende wijk Het Oosterzand gereed
2017-10-31 Zonnepanelen
2017-09-29 Inwoners kunnen nu meewerken aan energieneutrale omgeving
2017-07-18 Côte du Nord in De Oude Keuken
2017-06-12 Gemeente Heiloo plaatst zonnepanelen op dak gemeentewerf gebouw
2017-06-06 Heiloo wil kabellegging windenergie door Noordzeekanaal

Meer nieuws met bewegen beweging dans energie harmonie muziek


 

Reacties