Agenda

Computer Voor Beginners - Bibliotheek Heiloo

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat bijna allemaal online. Maar wat als je dat moeilijk vindt?

Wij bieden ondersteuning met de cursus Klik & Tik. Deze cursus helpt je beter gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van de computer. Je leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe je bestanden kunt 'downloaden'.

Klik en Tik is een oefenprogramma dat je thuis achter je eigen pc of laptop kunt doen. Via filmpjes bekijk je de eenvoudige uitleg en daarna ga je aan de slag met praktische oefeningen. Maar je kunt de cursus ook met begeleiding van bibliotheekmedewerkers in de Bibliotheek volgen.

Wanneer: 9 vrijdagen 22 maart t/m 17 mei 2019, 14 – 15.30 uur

Klik en Tik bestaat uit drie delen:
1.De basis (over typen, klikken en websites bekijken)
2.Het internet op (over e-mailen, downloaden en browsers)
3.Samen op het web (over sociale netwerken, links en weblogs)

De eerste dag krijg je uitleg over hoe het werkt en ga je je via de computer aanmelden voor de cursus. Vervolgens kun je elke vrijdag deel 1, 2 of 3 oefenen in de Bibliotheek tussen 14 en 15.30 uur onder begeleiding van een bibliotheekmedewerker.

Meer informatie over Klik & Tik is te vinden op www.klikentik.nl.

Datum: Vrijdag 22 maart 2019
Tijd: 14:00 uur
Locatie: Bibliotheek Heiloo

Meer informatie: www.bibliotheekheiloo.nl

Bekijk de agenda