Agenda

Meester Mark - Bibliotheek Heiloo

‘Heelhuids het schooljaar door’ met Meester Mark!
Dinsdag 16 april, 19.30 uur is Meester Mark te gast in Bibliotheek Heiloo. Mark van der Werf is de schrijver van de ‘Meester Mark-boeken’ (Meester Mark draait door/ vraagt door/ graaft door, Meester Mark rekent het goed, Een dikke tien van Meester Mark, Schoolpleinmoeders).
“Zelf bakte ik er maar weinig van voor de klas. Terwijl mijn leerlingen met lijmpotjes voetbalden verzoop ik in mijn administratie; binnen twee jaar hield ik het onderwijs voor gezien. Maar sindsdien heb ik honderden leraren gesproken over de vraag hoe zij wél het hoofd boven water houden.
Tijdens deze lezing in Bibliotheek Heiloo vertel ik daarom niet alleen over mijn eigen onderwijservaringen. Ik deel ook de verhalen en tips van een heleboel andere juffen en meesters die - ondanks de soms enorme werkdruk - nog altijd met ontzettend veel plezier én energie lesgeven. Wat is hun geheim?
Uiteraard komen er ondertussen een heleboel kinderlogicaplaatjes langs, en sta ik ook nog even stil bij mijn nieuwe boek 'Schoolpleinmoeders'. Want van hen valt natuurlijk ook van alles op te steken!
Let op: kaartjes zijn alleen te koop via deze link!
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezing-heiloo-54403128221

Datum: Dinsdag 16 april 2019
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Bibliotheek Heiloo

Meer informatie: www.bibliotheekheiloo.nl

Bekijk de agenda