Agenda

Falkland Toneel Speelt! - Theater De Beun

Falkland Toneel speelt voor kinderen: "Het betoverde circus" van Jan Naaijkens!

Het beroemde, vrolijke, rondreizende circus Filiassi heeft een prachtige plek gevonden om de circustent neer te zetten. De directrice en alle circusartiesten beginnen enthousiast aan hun voorstelling, maar er gaat van alles mis. Het lijkt wel tovenarij. Wie speelt er een spelletje met hen?

Wat ze niet weten, is dat de plek die ze hebben uitgezocht in het rijk van de plaaggeest Pip ligt. En Pip doet er alles, maar dan ook echt alles aan, om de artiesten te verdrijven. Maar de circusmensen zijn slim. Ze laten zich niet zo gemakkelijk wegsturen. Ze verzinnen een list…

Op vertoon van je toegangskaart krijg je in het weekend van de voorstelling bij ijssalon Di Fiorentina in Heiloo het tweede bolletje ijs gratis.

Kaartverkoop: Vanaf 14 dagen voor de uitvoeringen bij Primera Het Hoekstuk en Boekhandel Bruna (’t Loo). Kaarten zijn tevens vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling te verkrijgen aan de kassa van Theater De Beun. Gereserveerde kaarten dienen een kwartier voor aanvang van de voorstelling te zijn afgehaald.

Reserveringen en info
www.falklandtoneel.nl
072 - 533 2163

Vier ook je partijtje bij Falkland! Kijk voor meer informatie op onze website.

Datum: Zaterdag 2 maart 2019
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Theater De Beun

Meer informatie: www.falklandtoneel.nl

Bekijk de agenda