Agenda

Falkland Toneel Speelt! - Theater De Beun

Falkland Toneel speelt "Denk aan mij"
van Hetty Heyting!

Je ex-man nodigt je uit in het oude, vertrouwde vakantiehuis in Frankrijk. Je zit nu zo goed in je vel dat je gaat. Maar er komen nog drie andere ex-vrouwen opdagen. Het uitje met weemoedige herinneringen blijkt al gauw een confronterende nachtmerrie. Er laait van alles op: hormonen, jaloezie, wraak, hebzucht, spijt en vooral de ontluisterende waarheid. Hij heeft het weer voor elkaar!

Vier totaal verschillende vrouwen (van dezelfde ex) raken verwikkeld in een schaamteloos conflict vol hilarische rivaliteit en typische wijvenstreken. Geen wonder. Allemaal heilig van plan om eindelijk te krijgen wat hen toekomt. Stuk voor stuk dachten ze ermee klaar te zijn. Hier moeten ze toch boven staan?! En waar blijft-ie trouwens? Was het nog maar gisteren. Waren ze maar niet gegaan…

Op vertoon van uw toegangskaart krijgt u in het weekend van de voorstelling bij Restaurant Herberg Jan het tweede kopje koffie of thee gratis. Bovendien biedt Herberg Jan in het weekend van de voorstelling op vertoon van uw toegangskaart een speciaal 2-gangen Falkland theatermenu aan voor de gereduceerde prijs van € 19,50 p.p. (normaal € 27,50 p.p.).

Kaartverkoop: Vanaf 14 dagen voor de uitvoeringen bij Primera Het Hoekstuk en Boekhandel Bruna (’t Loo). Kaarten zijn tevens vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling te verkrijgen aan de kassa van Theater De Beun. Gereserveerde kaarten dienen een kwartier voor aanvang van de voorstelling te zijn afgehaald.

Reserveringen en info
www.falklandtoneel.nl
072 - 533 2163

Datum: Zondag 17 maart 2019
Tijd: 14:00 uur
Locatie: Theater De Beun

Meer informatie: www.falklandtoneel.nl

Bekijk de agenda