Agenda

Concert Blue Lake Winds Orkest - Cultuurkoepel Heiloo

Heiloo - In 2019 komt van 3 t/m 5 juli een Amerikaans jeugdorkest naar Heiloo. Het jeugdharmonieorkest maakt onderdeel uit van een internationaal uitwisselingsprogramma, het Blue Lake Fine Arts Camp uit Michigan (V.S.). Deze organisatie probeert via de universele taal van muziek en dans, vrede en begrip in de wereld te bevorderen. Op vrijdag 5 juli wordt het bezoek afgesloten met een groot concert in de Cultuurkoepel te Heiloo.


Lake organiseert jaarlijks een zomerkamp voor talentvolle jongeren, die tijdens hun verblijf deelnemen aan een intensieve repetitieperiode. Na dit zomerkamp kunnen jongeren zich inschrijven om deel te nemen aan een internationaal uitwisselingsprogramma in Europa. Na inschrijving volgen enkele intensieve studieweekenden door het jaar en via een strenge selectie worden daarna enkele jeugdorkesten samengesteld, die een reis door Europa gaan maken. Eén van die orkesten bezoekt op uitnodiging van Muziekvereniging Eensgezindheid ook Heiloo.

Concert
Op vrijdagavond 5 juli wordt een afscheidsconcert gegeven door Blue Lake Wind Orchestra voor de gastouders en overige belangstellenden uit Heiloo en omstreken.

Tickets
Tickets (voor slechts € 5,- p.p. ) zijn uitsluitend te verkrijgen op vrijdag 5 juli 2019 vanaf 19.00 uur aan de zaal de Cultuurkoepel. Tickets zijn ook online te koop via het ticketsysteem van de Cultuurkoepel op Cultuurkoepelheiloo.nl

Als u zeker wilt zijn van een Ticket wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via 072 5334851 of via www.mv-eensgezindheid.nl.

Datum: Vrijdag 5 juli 2019
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Cultuurkoepel Heiloo

Meer informatie: www.mv-eensgezindheid.nl

Bekijk de agenda