Agenda

Coderdojo - Bibliotheek Heiloo

Elke maand is er CoderDojo in Bibliotheek Heiloo, steeds op zaterdag óf in de schoolvakantie. Kom je ook meeprogrammeren? Iedereen van 7 tot 17 jaar is van harte welkom. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt geprogrammeerd, of dat je er juist al heel goed in bent. We kunnen altijd van elkaar leren en elkaar verder helpen.

Bij deze CoderDojo kun je van alles doen: programmeren, een website bouwen in html, een app ontwikkelen, een game maken of onze robotjes programmeren. Als je zelf nog geen plan hebt, dan helpen we je om een leuk project uit te kiezen. Aan het eind van de CoderDojo mag iedereen zijn of haar werk aan de groep en aan de ouders laten zien!

Neem je je eigen laptop mee? Dan graag met wifi en een internetbrowser. Je kunt ook werken op een laptop van de bibliotheek.

CoderDojo HeLa is een initiatief van de samenwerkende bibliotheken van Heiloo en Langedijk. Bij een CoderDojo leer je programmeren, ontmoet je andere deelnemers die ook van programmeren houden, deel je waar je mee bezig bent en maak je nieuwe dingen.
Deelname is gratis, een toegangskaart is vereist. Verkrijgbaar via www.bibliotheekheiloo.nl

Datum: Zaterdag 28 december 2019
Tijd: 10:30 uur
Locatie: Bibliotheek Heiloo

Meer informatie: www.bibliotheekheiloo.nl

Bekijk de agenda