Agenda

'historische Thee' - Historisch Museum Heiloo

Mevrouw Ilona Sandberg-Praetorius komt naar het Historisch Museum om met Heilooërs thee te drinken. Mevrouw Praetorius opende onlangs de nieuwe tentoonstelling ‘Kunst in Herinnering’. Van veel bezoekers daarna hoorden we dat men haar graag had gezien en gesproken. De Historische Vereniging Heiloo organiseert daarom deze bijeenkomst. Onder het genot van een kopje thee met ‘een lekkertje’, begint Ilona de middag met een kort verhaal over haar jeugd in Heiloo. Daarna wordt er ‘iets anders’ , wederom met ‘een lekkertje’, geserveerd en dan hoopt ze herinneringen met u op te halen en ze met u te delen.
Ilona kijkt zelf zeer uit naar een ontmoeting met veel Heilooërs, wellicht met school- of klasgenoten, vriendinnen en of kennissen.
Het worden vast een paar mooie, gedenkwaardige uurtjes. ‘De Historische Thee’ kost € 7.50. Omdat we al veel animo opgemerkt hebben, is het aanbevelingswaardig u aan te melden. Tel. 0620546574 Na 'De Historische Thee' kunt u in alle rust de tentoonstelling ‘Kunst in Herinnering’ bekijken. Historisch Museum Heiloo. Landgoed Willibrordus.

Datum: Woensdag 18 september 2019
Tijd: 15:00 uur
Locatie: Historisch Museum Heiloo

Meer informatie: www.hvheiloo

Bekijk de agenda