Agenda

The Elvis Christmas Dinnershow - Hotel-Restaurant Heiloo

Op vrijdag 20 december 2019 komt de eerste Elvis Christmas Dinnershow van dit jaar naar Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo.

Van 19 december tot en met 23 december zal de absolute wereldtop onder de Elvis imitators naar Nederland afreizen om in vijf Fletcher hotels op te treden, waaronder drie reguliere shows en twee dinnershows. Tijdens deze kerstshows zullen twee ETA’s (Elvis Tribute Artist’s) het podium betreden! De twee ETA’s zijn Ben Thompson en Ciaran Houlihan. Daarnaast zullen Darren Green en Mills & Boone optreden met diverse nummers. Zij komen vanuit Engeland en Ierland naar Nederland om Elvis tot leven te laten komen!

Tijdens de muzikale dinnershow in Heiloo wisselen de ETA’s de grootste hits van Elvis af met swingende kerstnummers. Hierbij geniet je onder het genot van een heerlijk diner van de optredens.
Wil je niet meer naar huis rijden na het evenement, dan kun je blijven overnachten in Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo en de volgende dag genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Mis deze kans niet! Bestel jouw kaarten of een geheel arrangement inclusief overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo op Kennemerstraatweg 425 te Heiloo, telefonisch via telefoonnummer 072-505 2244 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Datum: Vrijdag 20 december 2019
Tijd: 18:30 uur
Locatie: Hotel-Restaurant Heiloo

Meer informatie: www.fletcherevents.nl

Bekijk de agenda