Agenda

The Beatles Revival Band Komt - Fletcher Heiloo

Beste redactie,

Op vrijdag 14 februari 2020 komt The Beatles Revival naar Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo! Wij hopen dat u aandacht aan deze avond wilt schenken.
Bij voorbaat dank!


The Beatles Revival Band komt naar Heiloo

Op vrijdag 14 februari 2020 komt The Beatles Revival naar Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo!

Zelfs de assistent-manager van de echte Beatles dacht dat hij John, Paul, George & Ringo hoorde toen hij The Beatles Revival band uit Tsjechië hoorde spelen. Ongelofelijk hoe goed deze jongens zijn! Dit ligt aan de kapsels, de kostuums en de originele instrumentmerken als Rickenbacker, Gretsch en Vox. Maar de grootste gelijkenis zit in de muziek. Elk nummer wordt griezelig precies gebracht. Ook de bas wordt nog linkshandig gespeeld, net als Paul McCartney zelf doet. Als de eerste niet Engelse band speelden zij drie concerten in de beroemde Cavern Club in Liverpool. Vanavond geniet u van ‘Let It Be’ tot aan ‘Hey Jude’. Geniet van The Beatles Revival in Heiloo!

Support act FABruari Four
De FABruari Four is 50 jaar te laat geboren, en daar zijn wij heel blij mee! Hun zeer geloofwaardige imitatie van de echte FAB 4 wilt u niet missen. De perfecte driestemmige vertolking van Beatles-songs wordt nog ondersteund door hun authentieke jaren 60 kleding.

Wilt u deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo op Kennemerstraatweg 425 te Heiloo of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Datum: Vrijdag 14 februari 2020
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Fletcher Heiloo

Meer informatie: bit.ly

Bekijk de agenda