Agenda

Nationaal Theaterweekend - Cultuurkoepel

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost € 10,- en een passe partout voor het hele weekend € 25,-. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen.
Marcel de Groot
Na zijn optreden in de voorstelling ‘Op Maarten’ afgelopen januari staat Marcel de Groot nu met de voorstelling DOOR in de Koepel. DOOR bevat veel nieuwe liedjes met tekstbijdragen van o.a. Boudewijn Spitzen, Rob Chrispijn, Wouter Planteijdt en Boudewijn de Groot. Marcel de Groot brengt dit charmant, met koele humor, die heerlijk donkerbruine stem en fabuleus gitaarspel. Lichtvoetig, indringend en immer oprecht. Ditmaal samen met bassist Bart de Ruiter (Bart speelde met o.a. Fay Lovsky, Ellen ten Damme, Freek de Jonge, B-Movie Orchestra en Huub van der Lubbe).
In 2016 betrad Marcel de Groot de podia met de voorstelling #HELD. Over een man die, jagend op vonkjes, tot het besef komt dat het thuis is waar het vuur brandt. Het programma werd lovend ontvangen en met zijn lied Woordenman sleepte hij een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Een vervolg kon dus niet uitblijven. Of beter gezegd: geen vervolg zou het publiek diep bedroeven.

Datum: Zaterdag 25 januari 2020
Tijd: 20:15 uur
Locatie: Cultuurkoepel

Meer informatie: www.cultuurkoepelheiloo.nl

Bekijk de agenda