Agenda

Coderdojo: Bouw Je Website - Bibliotheek Heiloo

CoderDojo in Heiloo: bouw je eigen website!

Bij deze CoderDojo gaan we zelf websites bouwen, onder leiding van Cornell en Mees. Zij hebben samen een eigen bedrijf: https://www.hubsor.nl. Zij bouwen websites in opdracht van klanten, en laten ons bij deze CoderDojo zien hoe dat moet.

Bereid je alvast goed voor, en neem onderstaande mee naar de bibliotheek:

- een onderwerp voor je website. Bijvoorbeeld je huisdier of een ander dier, je sport of club, of je familie... Verzamel hierover alvast informatie en afbeeldingen.

- je eigen laptop, met wifi, een internetbrowser en een programma waarin je kunt coderen (bijvoorbeeld Visual Code Studio, Notepad ++, Atom).

Heb je geen laptop? Reserveer er dan eentje door een bericht te sturen naar contact@coderdojo-hela.nl. En lukt het je toch niet om te komen, of heb je teveel kaartjes gereserveerd? Laat het snel weten! Dan kunnen we iemand anders er blij mee maken.

CoderDojo HeLa is een initiatief van de samenwerkende bibliotheken van Heiloo en Langedijk. Bij een CoderDojo leer je programmeren, ontmoet je andere deelnemers die ook van programmeren houden, deel je waar je mee bezig bent en maak je nieuwe dingen.

Elke maand is er CoderDojo in Bibliotheek Heiloo, steeds op zaterdag óf in de schoolvakantie. Kom je ook meeprogrammeren? Iedereen van 7 tot 17 jaar is van harte welkom. Het maakt niet uit of je nog nooit hebt geprogrammeerd, of dat je er juist al heel goed in bent. We kunnen altijd van elkaar leren en elkaar verder helpen.
Deelname is gratis, een toegangskaart is vereist.

Datum: Zaterdag 12 december 2020
Tijd: 10:30 uur
Locatie: Bibliotheek Heiloo

Meer informatie: www.bibliotheekheiloo.nl

Bekijk de agenda