Agenda

Lancering Groenlinks Heiloo - Cultuurkoepel

Alle GroenLinks-leden, -stemmers en -sympathisanten uit Heiloo van harte uitgenodigd.

We blijven optimistisch en hopen dat het op donderdagavond 28 januari weer mogelijk is elkaar live te ontmoeten, met voorzorgsmaatregelen, in een beperkte groep en op afstand. De Cultuurkoepel op het Willibrordusterrein in Heiloo biedt hiervoor alle ruimte.

Tijdens de bijeenkomst komen politiek actieve leden vertellen hoe zij het verschil maken: in de landelijke politiek, in de regio en bij buurgemeenten. Ook willen we graag van leden en sympathisanten in Heiloo horen wat zij belangrijk vinden in ons mooie dorp. Ten slotte komen we graag in contact met Heilooƫrs die zelf actief willen worden: als vrijwilliger, in het (nog te vormen) bestuur of als toekomstig raadslid.

Kom, luister, laat van je horen en doe mee! Ontmoet gelijkgestemde Heilooƫrs. Laten we samen bouwen aan een groen, rechtvaardig en duurzaam dorp. Wij kijken uit naar je komst.

In verband met de beperkte groepsgrootte is aanmelden noodzakelijk. Stuur hiervoor een e-mail naar groenlinksheiloo@gmail.com met je naam en telefoonnummer. Mochten de coronaregels het niet toelaten om op 28 januari live bij elkaar te komen, dan organiseren we een alternatief en houden je op de hoogte.

Datum: Donderdag 28 januari 2021
Tijd: 19:30 uur
Locatie: Cultuurkoepel

Meer informatie: heiloo.groenlinks.nl

Bekijk de agenda