Agenda

Familieopstelling-Middag - Wakker; Westerweg 14; Alkmaar

Goed nieuws: deze middag gaat door! De locatie ‘Wakker’, een centrum voor spiritualiteit & bewust zijn, heeft hier officiële ontheffing voor.

Iedereen is onderdeel van een familie en binnen de familie heb je geleerd hoe je op eigen benen kunt staan. Toch zijn er soms lastige patronen waar we maar niet los van kunnen komen. Zoals onzekerheid, je eigen plek in het leven niet kunnen vinden, iemand niet los kunnen laten, niet tot actie kunnen komen of een schuldgevoel hebben dat je niet thuis kunt brengen etc.

In een familieopstelling ga je op zoek naar de verborgen waarheden achter die patronen. Het ontdekken van die waarheden is soms ontroerend, soms pijnlijk. Het ervaren en het voelen van een opstelling raakt de ziel en dat geeft een krachtige impuls tot een fundamentele verandering. Het laat je zien hoe de liefde en de energie weer kunnen gaan stromen.

De entreeprijs is inkomensafhankelijk om het voor iedereen betaalbaar te houden en ligt tussen €15 en €35 voor representanten en 2x dat bedrag als je jouw thema in wilt brengen. Voor meer informatie over de prijs: https://www.helderheid.info/tarieven/

Aanmelden: https://www.helderheid.info/agenda-aanmelden/

Datum: Zondag 11 april 2021
Tijd: 13:30 uur
Locatie: Wakker; Westerweg 14; Alkmaar

Meer informatie: www.helderheid.info

Bekijk de agenda