Agenda

Televisieconcert 70 Jaar Tv - Witte Kerk Heiloo

Op zaterdag 18 december 2021 geeft Eensgezindheid een Televisieconcert in de Witte Kerk van Heiloo. Het orkest zal onder leiding van Marcel Mooibroek een zeer gevarieerd programma brengen waarin mooie orkestwerken worden afgewisseld met enkele herkenbare melodie├źn uit de wereld die de televisie ons heeft gebracht.
Dit jaar bestaat de televisie 70 jaar. Door televisie leerden we verre buitenlanden kennen, maar ook elkaar: de Nederlander, nieuwe Nederlanders, onze buren. Televisie is naast ons venster op de wereld, ook de spiegel van onze samenleving geworden. En nog altijd van groot belang in onze dagelijkse informatievoorziening. Maar bovenal is televisie er voor ons vermaak: het samen kijken naar shows, films, spelletjes, muziek en events. Eensgezindheid zal deze avond ook een muzikale ode brengen aan de TV-series uit de afgelopen 70 jaar met herkenbare muizek uit de serie Floris, The A-Team, De Fabriek, Dallas, The Muppets Show, The Love Boat en vele andere series.

De Witte Kerk gaat open om 19.30 uur. Het concert start om 20.00 uur. Voor dit concert kunnen kaarten gereserveerd worden via www.mv-eensgezindheid.nl of informatienummer 072 5334851.

Datum: Zaterdag 18 december 2021
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Witte Kerk Heiloo

Meer informatie: www.mv-eensgezindheid.nl

Bekijk de agenda