Lars heeft mij super geholpen! In het verleden ben ik vaak de mist in gegaan, letterlijk en figuurlijk in de bergen. De zonnebril op sterkte was gewoon niet goed aangemeten.
Wilco
Toen na net een fractie buiten de garantietermijn (zal je net zien…) er zich wat gebreken aan mijn sportbril openbaarden, heeft Lars deze uitstekend en bijzonder coulant opgelost.
Tim
2 Goggle Inserts op sterkte voor de wintersport. Met 1 afspraak en meting vakkundig geregeld. Fijn alles haarscherp in de skibril. Wij zijn dik tevreden!
Claudia
Top winkel! Veel verstand van sportbrillen en een zeer vriendelijk contact. Het inzetstuk is mooi op sterkte en met de meekleurende glazen kan ik ook met donker weer prima fietsen.
Steven

Onze Top 3 fietsbrillen

Wij kunnen je helpen met alle opties waar jouw fietsbril aan moet voldoen. En soms hoeft dat helemaal niet zo veel te kosten. Ook varifocale opties zijn steeds vaker de wens. We snappen dat het soms lastig kiezen is, daarom hebben wij een top-3 gemaakt uit ons assortiment om je op weg te helpen.

Mijnsportbrilshop.nl

Aangenaam, mijn naam is Lars Bakker. Opticien en specialist in sportbrillen op sterkte.

Ben jij die brildragende sporter die 1x of vaker per week intensief sport? Zoek je een comfortabele kijkoplossing die het beste bij jou en je sport(en) past? Of ben je op zoek naar een multifocale sportbril voor het beter aflezen van je Garmin of Wahoo fietscomputer. Ook voor complexere oplossingen van meer dan -10 dioptrie, hoge cylinders, glazen met prisma’s of een complete sportmeting, ben je bij mij aan het juiste adres.

Met jou deel ik graag mijn expertise en specialisatie. Mijn advies is persoonlijk, op maat en geheel vrijblijvend. Je bent van harte welkom in één van mijn winkels. Tot gauw ziens!

sport talenten mijnsportbrilshop

‘Onze Talenten’

Mijnsportbrilshop steunt deze toppers

showroom mijnsportbrilshop alkmaar

Bezoek winkel in Alkmaar

Koelmalaan 350-B.04, 1812PS Alkmaar

winkel mijnsportbrilshop maarsbergen

Bezoek winkel in Maarsbergen

Haarbos 7K, 3953HA Maarsbergen

zorgverzekeraars-logos-bril

Zorgverzekering check

Eenvoudig online inzicht.