Nieuws

ARCHIEF: Donderdag 24 juni 2010 HEILOO - Speciaal voor Heiloo is een dienst ontwikkeld waarin films over ondernemers en de vertoning op diverse websites worden gecombineerd. Sybren Arnoldus, de man achter film en video productiebedrijf SA*Media, is met dit initiatief gestart.

“Al meer dan 10 jaar maak ik film- en videoproducties, de laatste paar jaar vanuit mijn studio te Heiloo. Voor grote en kleine bedrijven uit heel Nederland”, zegt Sybren. “De korte films gaan over de passie van de ondernemers voor hun vak en hun bedrijf. Er is ook ruimte voor nieuws en promotie, maar wel op een leuke manier.”

Het verhaal wordt verder in beeld gebracht met opnames van de ondernemer aan het werk of een korte demonstratie van uw dienst of product en mooie beelden van het bedrijf. Zo ontstaat een mooi portret van een ondernemer en zijn bedrijf. Alle filmpjes tezamen schetsen een mooi tijdsbeeld van de ondernemers in Heiloo.

Alle films worden op YouTube geplaatst en komen ook op Heiloo-Online. Ook zijn ze door te plaatsen op de eigen website van de ondernemer, en op andere websites zoals LinkedIn, Hyves of Facebook.

Donderdag 24 juni 2010 − bron: SA*Media

2014-03-25 Traag denken in snelle tijden
2010-06-24 
2010-01-21 Korte film over ijsbaan
2009-02-16 Open Dag bij SA*media videoproducties

Meer nieuws met samedia