Talenten op het podium tijdens Kunst met een grote G!

HEILOO - Mensen met een beperking speelden dinsdag 12 november de hoofdrol in de cultuurkoepel van Heiloo. Tijdens het evenement 'Kunst met een grote G! Het Evenement voor G-niaal Talent' toonden zij hun talenten. Niet de beperking stond centraal, maar de kwaliteit.

Bevrijdingsfestival in mei op De Brink

CASTRICUM – Ook in Castricum wordt 75 jaar vrijheid gevierd. Op 5 mei 2020 komt er een Bevrijdingsfestival op De Brink in Castricum. Door de vier BUCH-gemeenten zullen historische militaire voertuigen rijden op Bevrijdingsdag. Die tocht begint in Uitgeest, via Akersloot en Heiloo naar Castricum.  Op De Brink wordt een festival georganiseerd met muziek, door […]

Scholieren bedenken beste circulaire idee

Als het aan de leerlingen van klas 1e van het Petrus Canisius College in Heiloo ligt, komt er een Happy Speelgoedfabriek.

Teruggevonden pup Terrie maakt het goed: baasje doet aangifte van diefstal

Het gaat goed met fox terriër pup Terrie uit Heiloo. Afgelopen zondag werd ze teruggevonden nadat ze tien dagen vermist was. De 'niet zo eerlijke vinder' had besloten de vijf maanden oude hond zelf te houden. Baasje Susan Wiedijk gaat aangifte doen van diefstal.

'OUT OF BUSINESS' Cybercrime Event in Cultuurkoepel Heiloo

Op woensdag 6 november vindt het 'OUT OF BUSINESS' event plaats in de Cultuurkoepel Heiloo. Het event zet in op braintainment en verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Naast indrukwekkende gastsprekers zal ook Hans Romeyn aanwezig zijn in zijn rol als burgemeester en bestuurlijk trekker voor het thema Cybercriminaliteit binnen de samenwerking in het publieke domein. ProgrammaHet programma?

Fietsster gewond bij aanrijding

Een fietsster is vanmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto in Heiloo. Volgens getuigen heeft het slachtoffer ernstig letsel opgelopen, maar dat kan de politie niet bevestigen.

Doodzieke Elisah (35) uit Heiloo heeft peperdure operatie nodig om te blijven leven, familie hoopt op doneeractie

Een risicovolle en peperdure operatie in Barcelona is nog de enige redding voor de doodzieke Elisah Binnewijzend uit Heiloo. Het is haar kans op overleving, maar inmiddels is de 35-jarige ten einde raad. Ondanks een doneeractie die haar familie vorig jaar is gestart, ontbreekt nog ruim 60.000 euro voor de operatie, die 80.000 euro kost.

Emotionele oproep aan doorrijder: "U bent weggereden toen mijn opa zwaargewond op straat lag"

Opa Jacques Schipper ligt al zeven weken zwaargewond in het ziekenhuis. Hij kan niet praten en ligt vastgebonden op bed. De 77-jarige Heilooër kwam op de fiets in botsing met een onbekende man die vervolgens zonder omkijken de benen nam. Kleindochter Puck Schermer doet nu een emotionele oproep: ze wil dat de man zich meldt.

Huiseigenaren laten zien dat het zonder aardgas kan

Als het gaat om aardgasvrij maken van woningen en woonwijken is voor veel mensen de grote vraag; Hoe doe je dat? Het platform de Nationale Duurzame Huizen Route biedt de unieke gelegenheid voor woningbezitters om zich daarop te oriënteren. Op 2 en 9 november stellen honderden huiseigenaren met plezier hun duurzame woning open voor bezoek. Zij vertellen wat zij aan hun woning hebben gedaan en helpen geïnteresseerden op weg met hun ervaring.

Landgoed Willibrorduslezing Cultuurkoepel

HEILOO - Het Willibrordusgenootschap en de stichting Vrienden Cultuurkoepel Heiloo vroegen Eppo van Nispen tot Sevenaer de vijfde lezing te verzorgen. De leerlingen van basisschool Willibrord uit Heiloo houden voordrachten over 'Willibrordus dichtbij'. Na afloop serveert de Keuken met Karakter heerlijke stamppotten.