Rookgassen in de woning

LIMMEN – Vrijdagochtend 15 februari om 11:20 uur is de brandweer opgeroepen om naar een woning te gaan aan de Cruijscamplaan in Heiloo. In de woning was een co2 melder afgegaan.   De brandweer heeft binnen diverse metingen verricht en kwam achter de oorzaak. Het afvoerkanaal van de cv-ketel bleek los te zitten. Hier door […]

Parkeren op en rond de Vinkenbaan

Op een deel van de Vinkenbaan is tijdelijk een parkeerverbod ingesteld. Het verbod geldt maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 16.00 uur.Om de parkeerdruk in de wijk te verlagen, is de blauwe zone op een deel van het parkeerterrein langs de Willibrordusweg opgeheven tot en met 1 oktober 2019.Meer informatie over parkeren op en rond Vinkenbaan

Laatste puntjes op de ‘i’ werk Malevoort

Verbetering verkeersveiligheid ’t HoekstukDe verkeersveiligheid bij ’t Hoekstuk moet beter. Dat staat in het ‘verkeersbeleid Heiloo 2018-2030’ dat vorig jaar door de raad is vastgesteld. Het gaat vooral om de bocht bij het kruispunt Malevoort – Pastoor van Muijenweg en om de laad- en losplaats bij het winkelcentrum.

Advies gemeente: 'U kunt ook buitenom rijden'.

In het centrum van Heiloo - en vooral op de wegen die oost en west met elkaar verbinden - is het druk. De kortste weg door het dorp is dan niet altijd de snelste, zeker niet in de spits. Het is dan raadzaam de drukke Kerkelaan en Stationsweg te mijden en buitenom te rijden. Als de Vennewatersweg (tussen Hoogeweg en Westerweg) binnenkort wordt afgesloten, verwacht de gemeente een flinke verkeerstoename. Daarom voert de gemeente komende maanden een campagne 'U kunt ook buitenom''.

Nieuwe serie Luisteren naar Klassieke Muziek

CASTRICUM – Wegens het enthousiasme waarmee de eerste serie Luisteren naar Klassieke Muziek is bezocht, komt er een tweede serie van vijf bijeenkomsten, waar u met uitleg naar klassieke muziek kunt luisteren en kijken.   Vanaf woensdag 27 februari zal Gert Floor, voorheen muziekbibliothecaris in Heiloo, op vijf woensdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur presentaties […]

Inloop van donderdag 28 februari t/m vrijdag 8 maart

Op 27 februari ontvangt u het aanslag-/beschikkingsbiljet gemeentelijke belastingen 2019 in uw (digitale) brievenbus. Speciaal voor iedereen die daar vragen over heeft of er meer over wil weten, organiseert de gemeente in het gemeentehuis een inloop van 8.00-12.30 uur.

Inzetten op online marketing?

Heb je een eigen bedrijf en wil je graag inzetten op online marketing? Wij vertellen je er graag meer over in deze blog.

Inzetten op online marketing?

Zet jij voor jouw bedrijf al in op online marketing? Het opnemen van online marketing in jouw marketingstrategie is tegenwoordig van groot belang. Mensen maken dagelijks gebruik van internet en zoeken online naar bedrijven die jouw diensten of producten aanbieden. Jij wilt natuurlijk wel dat mensen naar jouw bedrijf gaan in plaats van de concurrent.

Oproep 4 en 5 mei comité

Ieder jaar wordt er een dodenherdenking in Heiloo georganiseerd. Deze start met een kerkdienst, daarna begint de stille tocht, gevolgd door twee minuten stilte bij de Man van Vught.Met het 4 en 5 mei comité willen we de 4 mei herdenking uitbreiden en combineren met een invulling voor 5 mei. Dit kunnen wij niet alleen en wij willen hiervoor graag een 4 en 5 mei comité oprichten.

Kent u iemand die een lintje verdient?

Bijna iedereen kan deze vraag waarschijnlijk wel met ‘ja’ beantwoorden. Want overal in Nederland zetten mensen zich in voor vele doelen. Vaak zonder eigen belang, in alle bescheidenheid. En dat zijn nu precies mensen die in aanmerking kunnen komen voor een Koninklijke onderscheiding.Kent u ook iemand in uw omgeving die een lintje verdient? Dan kunt u die persoon voordragen.

Afsluiting Kuillaan voor Paddentrek

De Kuillaan is van 1 maart tot 30 april elke avond tussen 19.00 uur en 7.00 uur afgesloten voor verkeer. Tot 1 maart en van 1 tot 15 mei kan de Kuillaan incidenteel nog worden afgesloten tussen 19.00 uur en 7.00 uur. De afsluiting vindt plaats met een slagboom op de Kuillaan. Automobilisten kunnen omrijden via de Kennemerstraatweg. Kwekerij Meijer is overdag gewoon per auto bereikbaar.Meer informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met Els Meurs, telefoonnummer 06 201 982 33.