Heiloose Opposites-rapper Big2 vader geworden

HEILOO - Rapper Twan van Steenhoven, vooral bekend van The Opposites, en zijn vriendin zijn ouders geworden van een zoon. Hij deelt het babygeluk vandaag op zijn Instagram-pagina. Het jongetje heet Teun van Steenhoven. Onder de foto wordt door allerlei artiesten gereageerd. Zo feliciteren de Amsterdamse zangeres Glennis Grace en Horinees Diggy Dex de rapper. Tekst loopt door onder de post Twan komt uit Heiloo en vormde lange tijd samen met Willem de Bruin uit Noordeinde de rapformatie The Opposites.

Boekbespreking

HEILOO - Auteur Miranda Middag-Turato draagt zaterdag 25 januari voor uit haar nieuwe werk, op het Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood.

Lokale sportakkoorden voor BUCH gemeenten

BUCH – Bijna is het zover en dan zijn er voor de gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo ‘lokale sportakkoorden’ opgesteld en ondertekend.   Het doel van deze lokale plannen is dat zoveel mogelijk mensen met plezier kunnen sporten en bewegen. Het gaat bij de plannen om het optimaliseren van bestaande en het maken van […]

Sweelinck Barokorkest in Koepel Heiloo

HEILOO - De programmeurs van de Cultuurkoepel krijgen regelmatig juweeltjes langs die een breed publiek verdienen en prachtig passen in de Koepelprogrammering.

Pizzabezorger beroofd van geld in Heiloo: bedreigd met mes

HEILOO - Gisteravond rond 18.00 uur is aan de Haesackerlaan in Heiloo een pizzabezorger beroofd door een drietal mannen. De 16-jarige bezorger werd door één van de mannen bedreigd met een mes. Na de beroving vluchtte het trio weg. De pizzabezorger is zelf terug naar zijn werkgever gefietst, waar de politie op de hoogte is gesteld. Signalement De politie is op zoek naar drie jonge mannen. Zij waren alle drie ergens in de 20, hadden een normaal postuur en een lichtgetinte huidskleur.

Onderzoek ingesteld na beroving

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een pizzabezorger.

Negen gemeenten zijn klaar met vlieghinder in de nacht: gesprek met staatssecretaris

HAARLEM - Negen gemeenten zijn klaar met de hinder van vliegtuigen in de nacht boven Kennemerland. Die hinder is toegenomen sinds de zogeheten oostelijke nachtelijke aanvliegroute op de Polderbaan in 2015 is gesloten. Zij willen van staatssecretaris Cora Nieuwenhuizen-Wijbenga weten wanneer die aanvliegroute weer wordt geopend. Ook willen de gemeenten in de regio Haarlem-IJmond-Alkmaar duidelijkheid over het beloofde terugbrengen van het aantal nachtvluchten.

Spaanse klanken in Cultuurkoepel Heiloo

HEILOO - Met een optreden van flamencogitarist Edsart Udo de Haes en een nadere kennismaking met de Cultuurkoepel op Landgoed Willibrordus zijn bezoekers verzekerd van een mooie middag.

Hadewych doet de dames

HEILOO - In 'Hadewych Doet De Dames' maakt het publiek kennis met het meest interessante deel van het creatieve proces, namelijk 'the making of'.

Acht jaar cel voor neerschieten automobilist bij overval op Alkmaarse parkeerplaats

ALKMAAR - De 21-jarige Nigel H. verdwijnt voor acht jaar achter de tralies voor een beroving met zwaar geweld, op 10 januari vorig jaar in Alkmaar. Een 46-jarige man had op 10 januari 2019 net zijn auto net geparkeerd op een parkeerplaats in de Wendelaarstraat, toen overvaller H. bij hem instapte en onder bedreiging van een vuurwapen geld eiste. In schouder geschoten Omdat de politie van een 'mislukte overval' spreekt, lijkt H. geen buit te hebben gemaakt.