Drie Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt

In de gemeente Heiloo zijn vanmorgen drie lintjes uitgereikt. Burgemeester Romeyn heeft het echtpaar Visser en de heer Blekemolen een onderscheiding overhandigd. Zij zijn allen onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vond plaats in Witte Kerk.

Leerlingenvervoer aanvragen vóór 1 juni

Leerlingenvervoer is bedoeld voor kinderen die naar het (speciaal) basisonderwijs, speciaal onderwijs of speciaal voortgezet onderwijs gaan en niet zelfstandig naar school kunnen. Bijvoorbeeld door een handicap of doordat de school ver weg ligt. U kunt in aanmerking komen voor een kilometervergoeding, vergoeding voor het openbaar vervoer of aangepast vervoer. Soms moet u zelf een deel betalen. Dat hangt af van de hoogte van uw inkomen.

Koningsdag vrijmarkt

Op vrijdag 27 april organiseert de gemeente Heiloo van 09.00 uur tot 12.00 uur een vrijmarkt op het plein bij Winkelhof 't Loo.

Scouting Victorie genomineerd voor WeCycle actie

Oude apparaten of lampen weg te gooien? Inleveren bij het afvalbrengstation kan lonend zijn. Zowel voor u als u dit wegbrengt als voor Scouting Victorie. Zij maken kans op 1000 euro sponsorgeld van Wecycle.

Kattenberg gaat verdwijnen

Eerder werd grond van het voormalig campingterrein Varnebroek verplaatst naar de locatie waar de afslag zal komen. Deze zal worden gebruikt om de golfbaan aan te passen. De grond van de Kattenberg zal worden gebruikt voor de uitbreiding van de brug over de A9. De Vereniging van Natuurmonumenten Noord-Holland is teleurgesteld in het besluit. De voorbereidende werkzaamheden zijn inmiddels begonnen.

Dit was een 1 april grap! De Kattenberg wordt natuurlijk niet gebruikt voor de A9...

Gewijzigde openingstijden en ophaaldagen afval Pasen

Het gemeentehuis en het afvalbrengstation in Heiloo zijn gesloten op:

Pakhuis Dekker verrijkt met fraaie entree

Het standaard hekwerk dat al jarenlang vóór Pakhuis Dekker staat wordt binnenkort vervangen.

Afscheid en installatie gemeenteraad op 28 en 29 maart

De gemeenteraad neemt afscheid tijdens de raadsvergadering op woensdag 28 maart. De installatie van de nieuwe gemeenteraad vindt plaats tijdens de raadsvergadering op donderdag 29 maart. De vergaderingen beginnen om 20:00 uur. U bent van harte welkom.

1000 euro winnen? WeCycle pakt aan en deelt uit

Goede doelen en verenigingen maken kans op 1000 euro sponsorgeld van WeCycle. De gemeente draagt één club voor uit de inzendingen voor deze prijs. Die wordt uitgekeerd als de gemeente hoog scoort bij de inleveractie van elektrische apparaten en spaarlampen.

Bouw spoorwegonderdoorgang Vennewatersweg in Heiloo gegund

ProRail en de Gemeente Heiloo hebben de aanbesteding met 4 partijen uit de tunnelalliantie afgerond. Het project is gegund aan de aannemerscombinatie Mobilis-Hegeman. De inschrijving ligt circa 1 miljoen onder de geraamde kosten.