Velsense grootheid in BMX-wereld even terug bij z'n cluppie

HEILOO BMX'er Robin van der Kolk werd vandaag als grootheid verwelkomd bij zijn club in Heiloo. Net vreemd, want de Velsen-Noorder sleepte afgelopen week in de Azerbeidzjaanse hoofdstad Baku zijn tiende en elfde wereldtitel binnen. De jeugdleden van de Boscrossers in Heiloo waren nietsvermoedend aan het trainen toen Van der Kolk het parcours op kwam om zijn trofeeën te tonen die hij vorige week won in Bakoe.

Vervolg werkzaamheden aan de Witte Kerk

De Stichting Monument Witte kerk, die de onderhoudswerkzaamheden namens de Protestantse Kerk uitvoert, wil in de week van 11 juni starten met het reinigen van gevels.

AZ legt Kaandorp vast

AZ heeft maandagmiddag Mees Kaandorp aan zich gebonden. De twintigjarige aanvaller uit Heiloo ligt vast tot medio 2019, met een optie voor nog één seizoen. Kaandorp kwam het afgelopen jaar uit voor Jong AZ, waarvoor hij drie keer scoorde.

Heilooër Bachelor niet meer met zijn Naddja

HEILOO Robbert Jonkheer, bekend van datingshow The Bachelor, is niet meer met Naddja, het meisje dat hij koos in de finale van het NET5-programma. Dat laat de Heilooënaar weten via zijn Instagram-pagina. De 32-jarige IT-specialist schrijft: "Helaas ging het de laatste tijd minder, waardoor wij samen hebben besloten om uit elkaar te gaan." Wat een tijd, wat een avontuur en wat hebben wij samen genoten. Maar helaas, ging het de laatste tijd minder, waardoor wij samen hebben besloten om uit elkaar te gaan.

Omvergereden paaltjes weer teruggeplaatst op Stationsweg Heiloo

HEILOO De twee snelheidsremmende paaltjes op de Stationsweg in Heiloo, die binnen een week omvergereden zijn, zijn alweer terug geplaatst.De gemeente heeft dit besloten samen met de bewoners van de straat, meldt onze mediapartner de Uitkijkpost. Lees ook: Ook tweede paaltje op Stationsweg in Heiloo geramd De gemeente geeft aan wel te kijken of de vormgeving van de wegversmallingen kan worden aangepast. Dit omdat uit diverse ervaringen blijkt, dat de fietsers te veel in de verdrukking komen.

Afsluiting Kerkelaan van 12 tot en met 14 juni

De Kerkelaan is afgesloten van dinsdag 12 juni 7.00 tot en met donderdag 14 juni. Op donderdag 14 juni kan de Kerkelaan worden opengesteld zodra de werkzaamheden zijn afgerond. Dit is uiterlijk om 18.00 uur.

Vermiste Fiona Meiland teruggevonden

CASTRICUM – De maandenlange vermiste Fiona Meiland is terecht. Dat laat de politie op Twitter weten. De 44-jarige vrouw uit Emmen verdween eind december uit een klooster in Heiloo.   Ze is na vijf maanden teruggevonden in Lourdes. De recherche heeft met haar gesproken en haar familie is geïnformeerd. Meiland was op het moment van […]

Heiloo zet 'positieve gezondheid' in tegen eenzaamheid

In Het Trefpunt (Abraham du Bois-Hof 2) gingen ruim twintig lokale en regionale organisaties, die zich van tevoren hadden aangemeld, dit keer met elkaar in gesprek over het thema ‘positieve gezondheid’. De conferenties van mei en september vorig jaar, stonden ook in het teken van samenwerken in de aanpak tegen eenzaamheid.

Ook tweede paaltje op Stationsweg in Heiloo geramd

HEILOO Het tweede paaltje dat op de Stationsweg in Heiloo voor een nieuwe wegversmalling zorgt, is vanochtend omvergereden. Vorige week werd het eerste, omstreden paaltje geraakt. Dat meldt onze mediapartner de Uitkijkpost. Volgens de regionale nieuwssite reed er eerst een auto tegen het paaltje aan, waardoor hij krom kwam te staan. Een tweede auto ramde het paaltje helemaal uit de grond. Een olievlek op het wegdek is het gevolg.

Vermiste Fiona zat al maandenlang in Frans klooster

CASTRICUM Fiona Meijland, de vrouw uit Emmen die zes maanden geleden zoek raakte uit een klooster in Heiloo, is teruggevonden in het Franse Lourdes. Volgens Petra Blankwaard, woordvoerder van StichtingZoekJeMee, zou ze daar al sinds eind december vorig jaar in een klooster zitten. De stichting, een burgerinitiatief die in actie komt bij vermissingen, kreeg een paar dagen geleden een mail in het Nederlands van een pater uit Lourdes dat Fiona in hun klooster daar zou verblijven.