Nieuws

Bewoner betrapt inbreker en zet achtervolging in

ARCHIEF: Woensdag 26 oktober 2016 HEILOO Bart en zijn vrouw Karin kregen maandagavond de schrik van hun leven, toen een brutale inbreker plotseling bij hen in de gang stond.

Bart twijfelde geen moment en zette de achtervolging in op de crimineel."We zaten lekker tv te kijken toen ik de deur hoorde klapperen. Toen ik de gang in liep om te kijken, stond ik oog in oog met de inbreker", vertelt Bart (59) aan NH. "Ik schrok me wild, maar hij ook en hij draaide zich om, rende naar zijn fiets en reed weg." BermBart aarzelde geen moment en sprong in zijn auto om de man te pakken te krijgen. "Ik reed hem klem in de berm tot hij omviel en probeerde hem te grazen te nemen", vertelt hij. "Maar hij wist achter me langs te glippen en weg te komen. Intussen belde Karin thuis de politie en beleefde zij angstige momenten. "Ik was bang dat er nog een inbreker zou zijn, of dat er iets met Bart zou gebeuren", vertelt ze. Bart zelf stond daar nauwelijks bij stil. "Het was een magere jongen en ik dacht: die kan ik nog wel hebben met mijn manke been." 'Mijn held'De inbreker wist helaas te ontkomen, maar met Karin en Bart gaat alles goed. "Dankzij Bart, mijn held", lacht Karin. De inbreker is een magere, blanke man van ongeveer 20 jaar oud en 1,80 meter lang. Hij droeg een lichtgrijze baseball pet, een donker jack, donkere spijkerbroek en donkere schoenen.

Lees verder op de website van RTV-NH


2020-04-02 Milieustraten raken vol, langer wachten bij wegbrengen afval
2020-03-14 Eenzame bezoeker Bazaar nog niet op de hoogte van corona: "Alles is langs me heengegaan"
2020-03-12 Geplunderde auto’s, ontplofte motor en Saharazand weerhouden Rangers niet van geslaagde sponsorrit naar Gambia
2020-03-07 In 60 seconden: Gak!
2020-03-02 Bekeuring voor betreden schoolplein
2020-02-22 Repair Café
2020-02-19 Oud-onderwijsminister Jos van Kemenade (82) overleden
2020-02-19 Zorgen om tamme vossen: "Je hoeft de natuur niet te helpen, die redt zichzelf wel"
2020-02-14 Televisieprogramma “Misdaadcollege” over de ” suv-steker”

Meer nieuws met auto fiets inbreker politie


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn