Prikbord

4 juli gaat het Historisch Museum weer open.

Woensdag 3 juni 2020 door Historische Vereniging heiloo

Zoals u wellicht in de pers al heeft gelezen, mogen heel voorzichtig,de musea weer geopend worden. Alle vrijwilligers van de Historische Vereniging kijken uit naar dat moment. Er wordt in het Historisch Museum druk gewerkt aan de uitgestelde tentoonstelling '75 jaar Vrijheid in Heiloo'. We hopen en streven ernaar om op zaterdag 4 juli de deuren weer te kunnen openen voor onze bezoekers. Hoe dat precies geregeld gaat worden, met alle juiste voorzorgsmaatregelen, kunt u binnenkort in de pers lezen. Ondertussen zijn er in het museum bijzondere dingen gebeurd. Lees meer...

Word straatcontactpersoon in Heiloo

Maandag 11 mei 2020 door Karin van Kersbergen

De straatcontactpersoon vormt de schakel tussen vraag en aanbod van hulp in de buurt! Wanneer je hoort dat de buurvrouw erg eenzaam is of dat het de buurman niet lukt om zelf zijn boodschappen te doen, is de straatcontactpersoon een punt in de straat waar men terecht kan. Bewoners uit uw straat kunnen ook bij u terecht voor een vraag of een suggestie voor hun straat of buurt. Het kan bijvoorbeeld gaan om de verbetering van de buurt of het organiseren van een buurtactiviteit. Je kijkt samen of het met de buren onderling opgelost of georganiseerd kan worden. Lees meer...

Muziek-en Dansschool is weer open!

Woensdag 3 juni 2020 door Claudia Canetoli

Vanaf 1 juni zijn de deuren van Muziek-en Dansschool Heiloo weer geopend! Het gebouw is zoveel mogelijk corona proof gemaakt en het protocol voldoet aan de landelijke eisen. De online muzieklessen hebben Muziek-en Dansschool Heiloo in deze bizarre periode in de gelegenheid gesteld 'veilig' door te gaan. Een prima tijdelijk alternatief. Gelukkig kunnen wij nu onze leerlingen weer ontvangen om samen live muziek te maken.

Te leen aangeboden; 2 legpuzzels 1000 stukjes

Woensdag 6 mei 2020 door Brenda Hoogeland

Voor de liefhebber / voor diegene die zich erg verveelt in deze Coronaperiode . Ik heb 2 legpuzzels van 1000 stukjes, 1 met thema Egypte en de ander met de hele wereld erop. Ik kan ze evt. bij u tot aan de voordeur langsbrengen (in Heiloo). bij interesse voor 1 van deze puzzels graag mailtje naar hoogelanddejong@gmail.com en welke puzzel u wilt. Als de puzzel klaar is, geef ik 'm graag weer aan iemand anders door.

Zie ook de advertenties in Heiloo op Marktplaats.nl

Gebruiksvoorwaarden en disclaimer: Heiloo-Online is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten op het prikbord. Berichten op het prikbord moeten voldoende binding hebben met Heiloo. Mededelingen van inwoners, bedrijven of instellingen uit andere gemeenten worden verwijderd. Heiloo-Online kan zonder aankondiging berichten bewerken, inkorten of verwijderen als daar aanleiding toe is. Door dit prikbord te gebruiken, ga je akkoord met deze regels.