Nieuws

Shevon uit Heiloo op banner in Brussel

ARCHIEF: Woensdag 30 mei 2007 De vierjarige Shevon uit Heiloo hoefde niet mee te doen aan een wekenlange strijd om Hollands Next Topmodel te worden.

Haar internationale carrière als fotomodel is al begonnen, nu haar blonde koppie te zien is op en reusachtig doek van 8 bij 36 meter op de voorgevel van het hoofdkwartier van de Europese Commissie in Brussel. Wekelijks passeren in Brussel honderdduizenden mensen de banner waarop het Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek (GCO) toont waar het voor staat: een veiliger, schoner en gezonder Europa. De foto's op het immense doek zijn helder: windmolens geven aan dat GCO zich met duurzame energie bezig houdt, graan verwijst naar veilige voeding en de Noord-Hollandse Shevon staat voor een veilige toekomst voor alle burgers in Europa. Een van de zeven instituten van het GCO bevindt zich in het Noord-Hollandse Petten. Daar werkt de trotse vader Darren McGarry, die als hoofd communicatie nauw betrokken is geweest bij het ontwerp van de banner. “Beelden zijn heel belangrijk bij een ontwerp van een banner. Een sprekende afbeelding van een jong meisje laat de betrokkenheid van GCO bij de Europese burgers zien en het vertrouwen dat we hebben in een veilige toekomst.” Mensen die geïnteresseerd zijn in het werk van GCO kunnen op 2 juni een kijkje komen nemen op de jaarlijkse Open Dag op het terrein in Petten waar ook ECN en NRG zijn gevestigd (zie www.ecn.nl). De afbeelding van Shevon blijft tot eind mei aan de gevel hangen. Da is het weer de beurt aan een ander instituut van de Europese Commissie om met een banner te laten zien wat ze doen of waar ze voor staan. Shevon zelf is niet erg onder de indruk van het modellenleven. Zij gaat sinds kort naar de basisschool en wil later het liefst dolfijnentrainster of tovenares worden.

Lees verder op de website van Gemeenschappelijk Centrum voor Onderzoek


2020-04-04 Heiloo massaal aan de ‘borrel op afstand’
2020-04-03 Regionaal Archief legt collectie foto's uit coronatijd aan voor toekomstige historici
2020-03-27 Heiloose start petitie: "Gezelschapsdierenartsen moeten op de lijst van vitale beroepen!"
2020-03-24 Archeologische resten gevonden
2020-03-23 Kom niet naar het gemeentehuis
2020-03-23 Lerarentekort of thuisonderwijs door corona? Anne Schouten maakt videolessen over rekenen; ’Dit is het nieuwe leren’
2020-03-19 Weekmarkten gaan vooralsnog door
2020-03-17 Kom alleen als het écht moet!
2020-03-16 Brief van burgemeester Hans Romeyn

Meer nieuws met dolfijn foto helder hond ijs online school trouwen zon


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Fer
bron: Fer
Bron: Petra Berger
bron: Petra Berger
Bron: Victor Alberts
bron: Victor Alberts