Nieuws

Van der Steen gecertificeerd Bovag Lease Service Center

ARCHIEF: Woensdag 16 januari 2008 Van der Steen Autobedrijf Heiloo B.V. is als een van de eerste Autobedrijven in de regio Heiloo / Alkmaar officieel gecertificeerd als Bovag Lease Service Center (LSC). Het bijbehorende LSC schild is aan het bedrijfspand gemonteerd. Met dat schild profileert Van der Steen Autobedrijf Heiloo zich als autobedrijf dat de leaserijder kan en wil bedienen, conform strenge normen (score 98%) die BOVAG-afdeling ABA in samenspraak met leasemaatschappijen heeft opgesteld.

De BOVAG-afdeling ABA, overhandigde onlangs het LSC-schild en het LSC-certificaat aan Joop en Maarten van der Steen, de eigenaars van het gelijknamige autobedrijf, gevestigd in Heiloo. Daarmee is de opbouw van het LSC-netwerk van start gegaan. Peter de Goede en Joop van der Steen hoorde bij een van de eerste die de speciale LSC-training bij Innovam met goed gevolg afrondden. Omdat ook de verplichte schouwing van het autobedrijf een positief resultaat opleverde, kan Van der Steen Autobedrijf Heiloo nu officieel als Bovag Lease Service Center de markt op.

Joop en Maarten van der Steen waren erg trots, om als een van de eerste in regio Heiloo / Alkmaar het schild en bijbehorende communicatiepakket in ontvangst te mogen nemen. "We zijn al ruim 20 jaar specialist in alle merken auto's, alle merken zijn daarom ook welkom in onze werkplaats en natuurlijk ook in onze showroom. We hebben zelf al de nodige leaseklanten in eigen portefeuille en willen dit graag verder uitbreiden. De schouwing ging goed, dat wijst de hoge score aan en we hebben er van geleerd. De eisen zijn best streng, parkeeraanduiding en kleding haakjes in de toiletten deden ons echter de das om naar de strijd om 100% te scoren. Maar nu hebben we alles in huis, van de juiste opleidingen in elektronica tot de vereiste professionele uitstraling op dealer niveau. Ik heb veel gehad aan de verplichte training. Ze leren je bij Innovam de fijne kneepjes van de ROB aanvraag ( Reparatie Onderhoud Banden ), maar ook hoe je nog meer zakelijk rijders binnen kunt krijgen.” Aldus de trotse technisch receptionist Peter de Goede en Joop van der Steen.

Alle leaserijders zijn welkom natuurlijk, ook een online afspraak maken behoort tot de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.vandersteen-heiloo.nl

Woensdag 16 januari 2008 − bron: Van der Steen autobedrijf

2023-01-24 Heiloo zegt ’ja’ tegen Oekraïners in gemeentehuis.
2023-01-23 Een nieuwbouwhuis in Heiloo?
2023-01-21 Massale inzet van brandweer bij GGZ
2023-01-16 Zestien van afval gebouwde tiny houses staan te verstoffen in Hoorn.
2023-01-10 Bijval in Heiloo voor een theeschenkerij in de Boekelermeer.
2022-12-29 Uw gebruikte (frituur)vet en olie weggooien
2022-12-23 Heiloo huisvest 89 Oekraïners in eigen gemeentehuis.
2022-12-22 Een avond dansen met de 3JS tot het over is!
2022-12-09 Gewonde bij frontale botsing

Meer nieuws met auto band bouw file ijs kleding markt online werkplaats


Bron: \_____x(Jasper)x_____/
bron: \_____x(Jasper)x_____/
Bron: MaschatenBruggencate
bron: MaschatenBruggencate
Bron: Op tv gezegd door
bron: Op tv gezegd door
Bron: Cora de Vries
bron: Cora de Vries