Nieuws

14 maart Compact house editie

ARCHIEF: Woensdag 20 februari 2008 14 maart aanstaande is het weer zover: Compact, een leuk en betaalbaar feest met kwaliteitsmuziek in een uitbundige sfeer. Alleen dan net even anders. Dit keer in plaats van techno/minimal wordt het een house editie.

Prunk Le Funk
Afkomstig uit Heiloo! De grote initiator achter de website www.real-house.nl en door vele kenners genoemd als het house talent van Nederland. Deze jonge, enthousiaste dj beleefde in 2007 zijn definitieve doorbraak en vestigde zijn naam tussen alle grote dj namen van Nederland met performances door heel het land en buitenland, waar hij o.a. naast Tiesto, Dennis Ferrer, Sharam Jey, Bodyrox, Erick Morillo, Dr Kucho, Benny Rodrigues, Junior Jack, Kid Creme, David Vendetta, Erick E en Roog in de line up stond. Zijn energieke sets kenmerken zich door het zorgvuldig gebruik van effecten, een enorme veelzijdigheid aan new school-house tracks en zijn onmiskenbare feeling met het publiek. Compact is dan ook trots dat Prunk Le Funk zijn beste platen uit de kast haalt om het publiek mee te verwennen op deze vrijdagavond.

Jack Division
Het Rotterdamse duo ook wel bekend als Dark&Ruff, zal de BukBuk laten swingen, shaken en jacken als nooit tevoren, zoals ze dat eerder dit jaar deden in o.a. the Zebra, Marcanti en Zilt aan Zee. Deze heren zijn beiden specialisten op het gebied van jackin' house uit de USA en zijn momenteel druk bezig met het produceren van tracks en de realisering van de website www.jackdivision.nl, die in 2008 haar lancering zal beleven. Het duo presenteert de vertrouwde magie tijdens hun fameuze b2bset. Zoals je verwacht, pompen zij ook vanavond alle platen met een toongevoelige bass op tot wilde tunes!

ThirtyOneDeejays
Natuurlijk bekend als de residents van Club Planet en van het succesvolle concept de Spinnerij. Jip The Hip en Mmarque lieten afgelopen zomer heel Noord-Holland swingen op het strand, dit duo moet je niet alleen horen, een set van hun moet je beleven. Met hun opzwepende house, mixskills en energieke uitstraling achter de decks zal de BukBuk bewegen als nooit tevoren!

Nevil Rickard
Van jongs af aan is hij al bezig met muziek. Hij volgt pianolessen sinds hij 6 jaar oud is en luistert veel muziek van zijn ouders. Sinds een aantal jaar heeft hij house muziek ontdekt; een ware openbaring. Deep soulful sounds zijn zn specialiteit maar hij kan vrij allround zijn in het genre. Verder is hij founder van Soulvibes Events, een nieuwe organisatie die de soulful, deep, en jackin house weer op de kaart wil zetten in Nederland. Ook als producer zul je nog veel van hem gaan horen!

Daenczo
Ook deze dj is 1 van de talenten die zich deze avond mag presenteren in Heiloo. Daenzco frontman van QH-Radio laat de zon schijnen! Zijn memorabele sets uit het zomerseizoen en o.a. gigs op Dominicaans Republiek zijn nog lang niet vergeten en vanavond overtreft hij zijn eigen vette housevibe met heerlijke tracks!

Locatie: Buk Buk, Heiloo
Tickets: 7,50 euro - verkrijgbaar bij de Schrijverij, Heiloo

Update: de foto's staan hier

Woensdag 20 februari 2008 − bron: Compactus.net

2023-03-17 Qmusic The Party XL komt naar Heiloo
2023-03-02 Ter Coulster in Heiloo was ooit een adellijke residentie.
2023-03-01 Kruidvat in Heiloo gevarenzone? Winkel met linten afgezet.
2023-03-01 Sleutelen aan fietsen op het schoolplein
2023-02-14 THE BEST ABBA Tribute komt naar Heiloo
2023-02-06 Het winkelpand aan de Westerweg blijft toch staan.
2023-02-02 De verbouwing van de muziekschool in Heiloo valt zes ton duurder uit.
2023-01-29 Brand in bewoond tuinhuisje
2022-12-22 Een avond dansen met de 3JS tot het over is!

Meer nieuws met bar buk buk buk bukbuk compact foto hip lente muziek radio school schrijver swing techno vis zon


Bron: Blik op de wolken
bron: Blik op de wolken
Bron: Heiloo Centraal
bron: Heiloo Centraal
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Bibliotheek Heiloo
bron: Bibliotheek Heiloo