Nieuws

Golden Tulip Heiloo: topnotering als vergaderaccommodatie

ARCHIEF: Vrijdag 4 april 2008 De congres- en vergaderaccommodatie van Golden Tulip Heiloo behoort tot de top in Nederland. De stichting Het Erkende Congresbedrijf heeft Golden Tulip Heiloo met vier hamers geclassificeerd, de een na hoogste erkenning.

Voor deze erkenning komen alle congres- en vergaderaccommodaties in Nederland in aanmerking. Aan de hand van een lange lijst van criteria beoordeelt Het Erkende Congresbedrijf of een bedrijf wordt geclassificeerd en in welke categorie het wordt ingedeeld. De categorieën lopen van een hamer tot vijf hamers. Een hamer staat voor toegeruste maar eenvoudige bedrijven en vijf hamers staan voor de meest luxueuze accommodaties. Nederland kent slechts enkele accommodaties met vijf hamers.

De erkenningsregeling voor congresbedrijven is in 1996 geïntroduceerd door de Vereniging Nederlandse Congresbelangen (VNC). De erkenningsregeling is hét instrument om kwaliteit in de congresbranche te bevorderen en om uit te dragen welke bedrijven kwalitatief hoogwaardige congresdienstverlening leveren. Het predikaat 'erkende vergaderaccommodatie' biedt cliënten de garantie dat zij zaken doen met bedrijven die dankzij een onafhankelijke stichting blijvend voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Deze bedrijven worden regelmatig gecontroleerd. Bovendien worden aan de hand van informatie en wensen van cliënten én technologische ontwikkelingen de eisen regelmatig aangescherpt. Erkende congresbedrijven willen nadrukkelijk voorop lopen met kwaliteit op het gebied van congresseren.

General manager Nick van der Kolk van Golden Tulip Heiloo: ,,Wij zijn erg trots op deze classificatie. Wij hebben de laatste jaren hard gewerkt aan een verbetering van ons product. Wij zien deze erkenning als een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Ze onderstreept de kwaliteit die wij bieden voor het houden van zakelijke bijeenkomsten. Deze classificatie laat zien dat wij de charme van een kleinschalig product weten te combineren met professionele voorzieningen en een uitstekende service”.

Golden Tulip Heiloo transformeerde in vijf decennia van een klein tolhuis met een café en vijf kamers naar een hedendaags 4-sterren accommodatie met veertig comfortabele kamers en negentien volledig uitgeruste conferentiezalen met moderne faciliteiten. Daarnaast beschikt het hotel over het à la carte restaurant Kwartje Koffie. Mede dankzij de centrale ligging tussen Alkmaar en Amsterdam, de goede bereikbaarheid en de gratis ruime parkeergelegenheid is het hotel uitgegroeid tot een geliefde locatie voor zowel regionale als (inter-)nationale bijeenkomsten.

Golden Tulip Heiloo maakt momenteel een sterke groei door in zowel kwaliteit als capaciteit. Naast de fysieke kwaliteitsverbeteringen heeft de onderneming ook ingezet op productverbreding zodat de zakelijke gast ook activiteiten als bedrijfsfeesten en workshops kan boeken. Op de website worden uiteenlopende activiteiten aangeboden die gecombineerd kunnen worden met vergaderingen, diners en overnachtingen.

Vrijdag 4 april 2008 − bron: Golden Tulip Heiloo

2022-11-25 Pionieren in circulair maakonderwijs
2022-11-14 Bijstandsgezinnen met thuiswonende jongeren niet meer gekort
2022-09-04 Laura Fygi met Trio Galantes (A Latin Romance) komt naar Heiloo
2022-08-22 Vraag tijdig uw reisdocument of rijbewijs aan
2022-08-15 Man springt door etalageruit na politieachtervolging
2022-07-29 Treinverkeer Heiloo stilgelegd vanwege zoekactie naar inbreker
2022-07-15 Schuurbrandje bij woning
2022-06-23 Uiterste datum zonnepanelenactie 30 juni
2022-05-24 Vraag tijdig uw reisdocument of rijbewijs aan

Meer nieuws met ijs nacht restaurant techno


Bron: HEILOO-2000
bron: HEILOO-2000
Bron: Cora de Vries
bron: Cora de Vries
Bron: Ezo Wolf
bron: Ezo Wolf
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman