Nieuws

Spannende finaledag schoolvoetbal

ARCHIEF: Dinsdag 15 april 2008 Na een geweldige eerste speeldag zat het weer voor de tweede speeldag ook weer mee en vond op vrijdag 11 april de tweede ronde van het schoolvoetbal plaats. Elk team was op basis van de eerdere prestaties ingedeeld in een finalepoule waarin, wederom op het sportcomplex van de Foresters, gestreden moest worden.

Bij de meisjes zeventallen waren de verschillen erg klein.Uiteindelijk waren er penalty’s nodig om te bepalen wie er in de finale mocht uitkomen. De uiteindelijke finalewedstrijd werd gespeeld door het tweede meidenteam van de Paulusschool die het mochten opnemen tegen de Springschans. Na de reguliere speeltijd stond er een stand van 0-0 op de borden, heel veel penalty’s waren nodig voordat de Paulusschool de prijs in ontvangst mocht nemen.

Bij de jongens zeventallen werd het tweede team van de Elckerlyc, ondanks het gelijke spel tegen de Paulusschool, de terechte kampioen.

Bij de jongens elftallen waren de verschillen erg klein, de gelijktijdig gespeelde slotwedstrijd kon drie winnaars opleveren. De Zuidwester kwam snel op voorsprong tegen de Springschans, met een 2-0 voorsprong leek het toernooi gewonnen. Nadat de Springschans de 2-2 had gescoord was de Paulusschool de virtuele winnaar. Op het andere speelveld stond de Paulusschool met 4-0 voor, hiermee was hun doelsaldo beter dan dat van de beide concurrenten. Uiteindelijk scoorde de Springschans in de laatste minuut de winnende treffer, waardoor het team van coach Dico Blei dit jaar de winnaar werd van het schoolvoetbal in Heiloo. Op woensdag 23 April vertegenwoordigt de Springschans, samen met het meisjesteam van de Paulusschool, Heiloo in de regionale finales.

Wethouder Rob Obdam loofde bij de prijsuitreiking de inzet van de deelnemers en de vele vrijwilligers en reikte de deelnemende teams de bekers uit. Jammer genoeg konden we de gemeente niet bedanken voor de sponsoring van dit evenement. Helaas bleek er dit jaar geen geld bij de gemeente te zijn om dit geweldige evenement met meer dan 400 schoolkinderen te sponsoren. Gelukkig bracht Sporthuis Johan Jansen uitkomst en bleek Marc Niesten bereid om de bekers te sponsoren.

Na de prijsuitreiking startte de disco met deejay Léon, die wist de deelnemers te verleiden om hun vermoeide voeten toch op de dansvloer te zetten. Op het kunstgrasveld was er een spectaculaire demonstratie van Lenny Macnack (trainer F jes bij Foresters), waarbij deze Nederlandse pannakampioen een groot deel van zijn trucks liet zien. Het aanwezige publiek mocht het opnemen tegen deze balkunstenaar, veel kinderen wilden dit wel proberen. Aangemoedigd door de speaker probeerde ze Lenny te passeren, Lenny vermaakte het publiek met zijn fabuleuze balcontrole.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi met meer dan 400 deelnemers. Graag bedankt de organisatie de vele vrijwilligers van beide verenigingen

Dinsdag 15 april 2008 − bron: De Foresters

2021-11-23 Nieuw plan Zandzoom moet in het voorjaar klaar zijn.
2021-11-16 Collectieve zorgverzekering via de gemeente
2021-11-05 Beleid bijtincidenten vastgesteld
2021-11-03 Eigen volk eerst in de woningwereld.
2021-10-30 Vogelgriep bij bedrijf in Grootschermer
2021-10-29 Herstelfonds Heiloo: € 500.000 uitgegeven
2021-10-27 Schoolplein Paulus Kindcentrum stukje groener
2021-10-25 Ben jij ook zo gek op het bordspel 30 Seconds?
2021-10-14 Officiële start Jongerenraad met launch event

Meer nieuws met april disco elckerlyc evenement foresters gemeente