Nieuws

Jaarmarkt Heiloo nog groter

ARCHIEF: Woensdag 4 juni 2008 Woensdag 9 juli 2008 staat de jaarmarkt van Heiloo weer dwars door het gehele centrum van het Stationscentrum en de gehele Heerenweg naar Winkelhof ’t Loo, waar natuurlijk ook nog eens de wekelijkse warenmarkt staat. Deze jaarmarkt is uniek door de combinatie van de wekelijkse warenmarkt en de jaarmarkt, met ook nog eens vele ondernemers uit Heiloo die deze dag aangrijpen om zich ook te laten zien bij het vele publiek wat de markt bezoekt.

Het wordt dit jaar nog grootser met het gerenoveerde stationsgebied als start en finishplaats voor de vele regio bezoekers die de markt bezoeken en gebruikmaken van het openbaar vervoer. De organisatie heeft de afgelopen jaren zijn uiterste best gedaan om Heiloo als jaarmarkt op de kaart te zetten, en is er in geslaagd om een kilometer of twee kramen en attracties dwars door Heiloo te plaatsen.

Ook nu weer is het gelukt om vele kraamhouders naar Heiloo te krijgen en mee te laten doen aan de langste fun-markt van Noord Holland. Bij de vele kramen en stands is er van alles te koop: van droge worst uit Groningen tot de mooiste collectie kleding, van tuin en woondecoraties tot wenskaarten, van Indiaanse kunst tot houtsnijwerk uit Azië, van kristal tot speelgoed. Het is te veel om op te noemen.

Ook voor de kinderen is er deze dag veel te doen. Er staan diverse attracties op de markt en er kunnen poffertjes gegeten worden. Er staat een suikerspin, diverse snackwagens, een oliebollenkraam en nog veel meer.

Woensdag 4 juni 2008 − bron: Evenementen Buro Gouda

2022-05-17 Showroom Duurzaam Bouwloket op de markt
2022-05-09 NK tegels wippen met ophaal service
2022-05-07 Wachten bij de ingang, voor de beveiling, voor eten en drinken: de giechelmeiden tolereren alles.
2022-05-03 Overeenkomst voor bouw 15 woningen Raadhuisweg
2022-05-03 NK Tegelwippen met tegelophaalservice
2022-04-15 Heilooërs halen hun paspoort vanaf volgend jaar 'bij de bieb'
2022-04-12 Festivals en ondernemers krijgen steun van gemeente Heiloo
2022-04-11 Koningsdag - Vrijmarkt
2022-04-07 Win hulp van een professionele hovenier

Meer nieuws met geluk heerenweg kinderen kleding kunst markt ondernemers ska snack station stationscentrum tuin winkel winkelhof


Bron: Richard v.d. Veldt
bron: Richard v.d. Veldt
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Trudie Rosa Carvalho
bron: Trudie Rosa Carvalho
Bron: Frank van Eykelen
bron: Frank van Eykelen