Nieuws

Van der Steen is 'Klassezaak'

ARCHIEF: Donderdag 28 augustus 2008 Onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek bij Van der Steen Autobedrijf Heiloo, gevestigd op de Oude Werf in Heiloo, heeft geresulteerd in een uitstekende score van 9,0 (op een schaal van 1-10). Daarmee is Van der Steen Autobedrijf Heiloo officieel gecertificeerd met drie sterren en mag zich een jaar lang "Klassezaak" noemen.

Joop en Maarten van der Steen zijn blij met het resultaat; "Het is fantastisch om een bevestiging te krijgen, dat we samen met ons team goed werk afleveren en dat de klanten onze manier van werken waardeert. Niet alleen de plaatselijke trouwe particuliere klanten, maar juist ook de zakelijke rijders en wagenparkbeheerders". Het geeft Van der Steen Autobedrijf een goed gevoel voor de toekomst: We hebben een mooie score behaald maar zullen blijven streven naar verdere verbetering van onze dienstverlening. Klanttevredenheidsonderzoek kan ons daar prima bij helpen."

Klassezaak.nl is een onafhankelijke website waar dienstverleners worden gerangschikt naar de mate van klanttevredenheid. Uniek is dat de klanttevredenheidsonderzoeken door Klassezaak zelf worden uitgevoerd in opdracht van de dienstverlener en dat alle resultaten worden gepubliceerd op de website. De reacties op de website zijn daardoor uitsluitend van cliënten zelf. Het concept is toepasbaar op vrijwel alle dienstverlenende branches waar de ondernemer de beschikking heeft over de klantgegevens. Kijk op Klassezaak.nl en Steenauto.nl

Donderdag 28 augustus 2008 − bron: Van der Steen autobedrijf

2023-02-09 Auto CycloMedia rijdt rond in de gemeente
2023-02-04 Fietsster gewond bij aanrijding
2023-02-04 Fietsster door auto geschept op kruising
2022-12-09 Gewonde bij frontale botsing
2022-12-09 Vrouw gewond bij botsing tussen twee auto’s
2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?
2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?
2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?
2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?

Meer nieuws met auto


Bron: Anne Klijnstra
bron: Anne Klijnstra
Bron: PS Photography
bron: PS Photography
Bron: Huisaanhuis.nu
bron: Huisaanhuis.nu
Bron: Maurice Amoureus
bron: Maurice Amoureus