Nieuws

Ko Hartog 80 jaar specialist in de elektrotechnische infratechniek

ARCHIEF: Maandag 1 september 2008 Ko Hartog Elektrotechniek BV uit Heiloo is dit jaar tachtig jaar actief in het aanleggen, installeren en onderhouden van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties. Tijdens een personeelsdag die werd georganiseerd ter gelegenheid van het jubileum hebben er diverse activiteiten plaatsgevonden.

Muziekvereniging Eensgezindheid speelde deze dag een licht en aantrekkelijk zomerprogramma dat erg in de smaak viel bij het publiek. Onder het genot van een hapje en een drankje was het voor jong en oud mogelijk met een hoogwerker 18 meter omhoog te gaan. Ook was er een springkussen voor de kinderen en kon je graven met een minigraafmachine. In de partytent was er ook muziek en vanwege het stralend mooi weer was er ijs voor iedereen.

Het bedrijf is op 1 mei 1928 opgericht door Ko Hartog. De oprichter en naamgever van het bedrijf voert in de beginjaren installatiewerkzaamheden uit in Alkmaar en omstreken, maar verkoopt ook wit- en bruingoed. Doordat het bedrijf vaak met dezelfde onderhoudsklachten werd geconfronteerd ging Ko Hartog verbeteringen aanbrengen aan de installaties die zij in onderhoud had. Na tien jaar onderhoud startte Ko Hartog in 1977 de productie van eigen verkeersregelinstallaties. Sinds 1991 is het bedrijf gevestigd in het bedrijfspand op het bedrijventerrein De Oude Werf te Heiloo.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio Noord-Holland. Maar ook in de rest van Nederland werkt het bedrijf steeds meer samen met overheidsinstellingen als Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Ook met civiele aannemers, particuliere instellingen en organisaties worden veel projecten uitgevoerd. Inmiddels is de onderneming vanuit meerdere vestigingen in Heiloo, Hoofddorp, Amsterdam en Leeuwarden actief in geheel Nederland.

Maandag 1 september 2008 − bron: Ko Hartog Elektrotechniek BV

2020-11-17 Corona: afname in Castricum en de BUCH
2020-11-17 Definitief besluit (ondergrondse) containers en cocons
2020-11-16 Nieuw systeem voor in- en uitschakelen straatverlichting
2020-11-14 Het wordt nog drukker op de Polderbaan: meer vliegtuigen per uur.
2020-11-10 Corona in Castricum nog niet op zijn retour
2020-11-04 Bezoek Commissaris van de Koning
2020-11-04 BUCH-ambtenaar onterecht ontslagen voor fraude
2020-11-03 Cleaszpad schakel in plant-estafette
2020-11-03 Raad Heiloo schrapt 1,7 miljoen voor afslag A9

Meer nieuws met bar drank eensgezindheid gemeente ijs jubileum kinderen muziek spring springkussen


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Tomas Jansma
bron: Tomas Jansma