Nieuws

Meer dan 5500 leden Le Champion

ARCHIEF: Donderdag 4 september 2008 De sterke aanwas van leden bij Toerclub Le Champion geeft aan dat de belangstelling voor het actief deelnemen aan evenementen nog steeds groeiende is. Inmiddels heeft Le Champion, ruimschoots de grootste vereniging in Nederland op fiets- en loopgebied, het aantal van 5500 leden overschreden. Met het 40-jarig bestaan begin volgend jaar voor de boeg blijkt meer dan ooit dat Le Champion springlevend is.

Duidelijk is dit ook te merken aan het succes van de grote evenementen die onder de vlag van Le Champion worden georganiseerd. Sterk stijgende deelnemersaantallen geven aan dat Nederland wil bewegen. En vooral dat men een aantrekkelijk doel wil hebben om naar uit te kunnen zien. Het gezamenlijk deelnemen aan een evenement is vooral bij bedrijven populair. Het bevordert de fitheid van het personeel en de onderlinge verstandhouding. Aan de komende Dam tot Damloop nemen tienduizenden deel in bedrijventeams. Zij bereiden zich gezamenlijk voor en elk bedrijf organiseert wel bijeenkomsten om het personeel te motiveren. En tijdens de loop draagt ieder met trots de naam van het bedrijf op het t-shirt waar enige honderdduizenden toeschouwers getuige van zijn.

Le Champion draagt trots bij aan het in beweging brengen van Noord-Holland in het bijzonder. Honderden vrijwilligers stellen hun vrije tijd daar graag voor beschikbaar. Samen met het professionele kantoor gevestigd in Heiloo worden jaarlijks prachtige evenementen georganiseerd. Meer informatie op www.lechampion.nl

Donderdag 4 september 2008 − bron: Hardloopnieuws.nl

2022-01-24 Vervoersverbod door vogelgriep
2022-01-17 Weekaanbieding Uw Slager Heiloo-Egmond
2022-01-13 ’Leve het tuinhuisje’.
2022-01-12 Vrouw komt onder vrachtwagen terecht, fiets doormidden
2022-01-12 Fietsster komt onder vrachtwagen terecht
2022-01-10 Twee Bulgaarse dieven aangehouden in Heiloo, maar wie is er bestolen?
2022-01-10 Twee mannen aangehouden voor heling katalysator
2022-01-10 Drieduizend bollen geplant in natuurgebieden Heiloo
2021-12-24 Kerstvideo van het College van Heiloo

Meer nieuws met evenement fiets hond spring vrijwillig zon


Bron: Gijs Nolet
bron: Gijs Nolet
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Fred Dellemijn
bron: Fred Dellemijn
Bron: Tomas Jansma
bron: Tomas Jansma