Nieuws

650 Vrienden van De Beun

ARCHIEF: Zondag 7 september 2008 Met drie al uitverkochte voorstellingen en grote belangstelling voor de overige beginnen de “Vrienden van De Beun” aan het nieuwe theaterseizoen. Afgelopen zaterdag werd daarvoor de start gegeven op de jaarlijkse Uitmarkt. Sandra et Les Histoires d’Amour hadden succes met hun optreden. De talentvolle zangeres en haar band treden eind december in “De Beun” op met een speciaal eindejaarsprogramma.

Op de Uitmarkt schreven zich meer dan veertig bezoekers in als “Vriend”. Er zijn nu zo’n 650 Heilooënaren “Vriend van De Beun”. Burgemeester Romeyn trok op het grote Uitmarktpodium vijf van hen die verrast worden met een gratis voorstelling en/of een theaterdiner. Prijswinnaars zijn: Marieke van Went, Ellen Helmus, Dilia van der Want, Kees Veldt en A.J. Bergsma.

In verband met het 10-jarig bestaan van de “Vrienden” zijn er komend seizoen bijzondere voorstellingen. Freek de Jonge bijvoorbeeld met de try out van “De Limiet”. Na het bekend worden van de komst van de cabaretier vlogen de kaartjes weg. Ook Kees van Kooten en het toneelstuk “Knielen op een bed violen” zijn al uitverkocht. Leoni Jansen met haar programma “Second Wind” trekt eveneens veel publiek, een nu al een bijna volle zaal.

De eerste voorstelling, op donderdag 18 september, is van cabaretier Joep Onderdelinden. Een meeslepend verteller die maar weinig nodig heeft om de lachers op zijn hand te krijgen. Zijn derde programma, “Worst”, heeft lovende recensies gekregen en dat is in de kaartverkoop in “De Beun” goed te merken. Steeds meer succesvolle optredens staan achter de naam van Beatrice van der Poel, zij komt op 14 oktober naar Heiloo. Begeleid door topmuzikanten als bassist Rob Stoop en pianist Thijs Vermeulen vertolkt ze op weergaloze wijze het Nederlandse chanson. Voor wie een talent wil zien dat nog veel van zich zal laten horen.

Nog niet afgehaalde kaartjes voor voorstellingen zijn ’s middags tussen half twee en vijf uur aan de kassa van theater “De Beun” te verkrijgen.

Zondag 7 september 2008 − bron: Vrienden van de Beun

2024-04-07 Vrouw rijdt tegen zorgcentrum aan
2024-04-06 Jas uit, zonnebril op.
2024-04-05 Inkoopactie isolatie en zonnepanelen
2024-03-29 Heiloo strijdt voor theater De Beun: "De deur moet nu open"
2024-03-28 Honderden hartjes uiten steun voor theater De Beun
2024-03-21 Isolatie-actie voor minima
2024-03-18 Ramkraak op telecomwinkel bij winkelcentrum 't Loo
2024-03-11 Doe je schuur op slot!
2024-03-05 Regionale mbo-toppers strijden om nationale titels

Meer nieuws met band bar beun ijs markt theater uitmarkt voorstelling winnaar zang zon


Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Elly Meriwani 🇺🇦
bron: Elly Meriwani 🇺🇦
Bron: Blik op de wolken
bron: Blik op de wolken
Bron: \_____x(Jasper)x_____/
bron: \_____x(Jasper)x_____/