Nieuws

Open dag bij “De Natuurbron“

ARCHIEF: Donderdag 11 september 2008 Op zaterdag 20 september van 12.30 – 16.00 uur houdt “De Natuurbron“ open dag met interessante activiteiten. De Natuurbron is een praktijk voor natuurgeneeskunde, massagetherapie en psychosociale begeleiding en wordt geleid door Lia Lenis, natuurgeneeskundig therapeut.

Op deze open dag zijn er demonstraties figuur snijden pompoenen, kun je een kruidenkaart trekken en is er een theeproeverij. Je kunt kennis maken met natuurgeneeskunde en wat deze geneeswijze voor jou kan betekenen. Er ligt informatie over de beroepsvereniging NWP, keurmerk voor natuurgeneeskundig handelen.

De volgende workshops worden het komend seizoen gegeven:

 • Training “Stappenplan Jouw keuze”, Deze training is ontstaan uit de behoefte van jongeren om tot een onderbouwde studie of beroepskeuze te komen. In de praktijk blijkt dat je toekomst uitstippelen een moeilijke keuze is. Met behulp van het stappenplan ga je ontdekken wat jij wilt, wat jouw kwaliteiten en talenten zijn.
 • De workshop ”De geneeskrachtige toepassing van kruiden” is een informatieve en praktische workshop. Er wordt uitgelegd welk deel van het kruid geneeskrachtig is, op welke manier je hier gebruik van maakt en bij welke gezondheidsproblemen je een kruid in kunt zetten.
 • In de cursus ”Laat je stem horen” word je uitgenodigd om jezelf op verschillende manieren te presenteren d.m.v. dans, klank en adem, vertellen e.a.. Door je stem te laten horen en in de belangstelling te gaan staan, ga jij je gaandeweg vrijer voelen om jezelf te uiten, te laten zien op de manier die bij jou past.
 • Naast het geven van consulten en de workshops werkt “De Natuurbron” ook op locatie. In augustus heeft Lia de workshop “De geneeskrachtige toepassing van kruiden” gegeven in “De tuin van Kapitein Rommel”in Castricum. Op 21 september masseert ze, net als vorig jaar, vermoeide sporthelden na de “Van dam tot damloop” voor de Provincie Noord–Holland. Verder biedt “De Natuurbron” ook cadeaubonnen aan. Kortom er zijn genoeg interessante activiteiten. Je bent van harte welkom bij “De Natuurbron” Westerweg 379 in Heiloo, telefoon 072 – 850 50 10, website www.denatuurbron.nl

  Donderdag 11 september 2008 − bron: De Natuurbron

  2020-08-02 Autobrand in Heiloo, getuigen gezocht
  2020-08-02 Twee auto’s volledig uitgebrand in woonwijk Heiloo
  2020-07-31 Heiloo mag 1.300 woningen bouwen door stikstofverrekening
  2020-07-26 Autoruiten ingeslagen met drankflessen
  2020-07-23 Strijd op Panna Zomertoernooi Heiloo
  2020-07-14 Kwijtschelding huur voor Cultuur, Sport en Welzijn
  2020-07-14 Zomercampagne NIX van start!
  2020-07-13 Bokser Josemir Poulino gaat nog een keer knallen
  2020-07-07 Kansen voor vijf keer meer duurzame energie in Regio Alkmaar

  Meer nieuws met bouw dans jongeren lente rap sport tuin westerweg zon


  Bron: Tomas Jansma
  bron: Tomas Jansma
  Bron: Jacco Tuijn 🍀
  bron: Jacco Tuijn 🍀
  Bron: Jacco Tuijn 🍀
  bron: Jacco Tuijn 🍀
  Bron: Jacco Tuijn 🍀
  bron: Jacco Tuijn 🍀