Nieuws

8ste ERA Open Huizen Route

ARCHIEF: Donderdag 25 september 2008 Ondanks de turbulentie in de wereldeconomie blijven mensen gewoon verhuizen. Je leefomstandigheden veranderen, dus je woonwensen veranderen mee. Dat is bij anderen zo en bij ons ook. Op Prinsjesdag hebben we gehoord dat het zo slecht nog niet gaat, dus er is vooralsnog geen reden om je woonwensen niet te realiseren.

Leny Sommeijer van Hopman ERA Makelaars: “Ik begrijp dat de banken voorzichtiger zijn geworden met het uitlenen van geld. Heel verstandig, zou ik zelf ook doen. Maar dan moeten we creatiever zijn met het geld dat we hebben. Misschien dan toch niet in de binnenstad kopen, maar in een leuke buitenwijk of in een dorp 20 km verderop gaan wonen. Voor hetzelfde geld heb je daar een groter huis. In zo’n geval biedt de Open Huizen Route uitkomst: veel woning bekijken, zodat je een goed beeld hebt van de markt. De woningen die je bekeken hebt en voldoen aan je wensen bekijk je de week daarop nog een keer, maar dan op afspraak met de makelaar. Dit bespaart een hoop tijd en energie.”

Nog een tip van Leny Sommeijer: “Stel van tevoren een wensenlijst op met wat je absoluut in een huis zoekt en neem met niets minder genoegen, al is het nog zo’n leuk huis. Voldoet het huis niet, ga dan meteen naar het volgende huis en verspil geen tijd meer. Je hebt maar een paar uur de tijd, probeer die zo effectief mogelijk te benutten.”

Op zaterdag 4 oktober 2008 organiseren ERA-makelaars voor het 8ste achtereenvolgende jaar de landelijke Open Huizen Route. Vanaf het begin is het een doorslaand succes geweest. Gemiddeld verkopen er jaarlijks duizend huizen sneller door deelname aan de Open Huizen Route. Er zijn jaarlijks ruim twintigduizend bezoekers. Meer informatie vindt u op www.era.nl

Donderdag 25 september 2008 − bron: Hopman ERA Makelaars

2023-03-17 Qmusic The Party XL komt naar Heiloo
2023-03-14 'The Voice'-zaak tegen Alkmaarder Marco Borsato geseponeerd
2023-03-13 Deze boeren verkopen hun eten liever aan de buren
2023-03-01 Sleutelen aan fietsen op het schoolplein
2023-02-06 Het winkelpand aan de Westerweg blijft toch staan.
2023-01-27 Subsidie energiebesparing bestaande woningen verlengd
2023-01-23 Een nieuwbouwhuis in Heiloo?
2022-12-29 Uw gebruikte (frituur)vet en olie weggooien
2022-12-05 Autovrij? Meer woningen? Lokaal of regionaal centrum?

Meer nieuws met ijs makelaar markt woning


Bron: \_____x(Jasper)x_____/
bron: \_____x(Jasper)x_____/
Bron: MaschatenBruggencate
bron: MaschatenBruggencate
Bron: Op tv gezegd door
bron: Op tv gezegd door
Bron: Cora de Vries
bron: Cora de Vries