Nieuws

Compact haalt top DJ naar Heiloo

ARCHIEF: Zaterdag 27 september 2008 Na een waanzinnige editie in juni met Benny Rodrigues moest er wel opvolger komen. Inmiddels is Compact aardig aan het groeien en zijn er al plannen om edities buiten Heiloo te gaan organiseren. Maar eerst gaat Compact het groots uit pakken in de Bukbuk, want wij hebben namelijk weer een heerlijke muzikale line-up in de aanbieding.

Aangezien de BukBuk wat te vieren heeft, wil Compact natuurlijk daar ook een steentje bijdragen. Wij zijn dan ook heel trots dat wij weer een Nederlandse top dj naar Heiloo halen. Dit keer hebben wij gekozen voor Mr Bloomingdale himself Ricky Rivaro. Deze dj is geliefd om zijn zomers getinte feel-good house waarmee hij wekelijks de in grootste clubs van Nederland staat en niet te vergeten zijn eigen feesten in Bloomingdale. Hij zal alles uit de kast halen om Heiloo op ze kop te zetten. Let The Sunshine In!Kenquo
Misschien wel één van de grootste verassingen van het afgelopen jaar. Dit zeventienjarige supertalent uit het oosten van het land is on fire. Met zijn herkenbare houseplaten veroverd hij nu zo'n beetje alle houseliefhebbers. Hij heeft nu al een aantal releases op zijn naam staan en zijn nieuwste remix 'I Wanna Freak U' van Eddie Thoneick is zelfs uitgekomen op het label van Erick E 'Sneakerz'. Daarnaast geniet hij nu van alle aandacht die hij krijgt van grote artiesten die zijn tracks oppakken. Het kan even niet op voor Kenquo en het einde is nog lang niet in zicht. Het publiek zal tijdens zijn set beats horen die steevast in het gehoor liggen en de passie zal onvoorwaardelijk door ieders bloed stromen.

Prunk Le Funk
Uiteraard is onze eigen Prunk Le Funk weer aanwezig, want zonder de frontman van Compact zou het feest niet compleet zijn. Deze jonge, enthousiaste dj beleefde in 2007 en 2008 zijn definitieve doorbraak en vestigde zijn naam tussen alle grote dj namen van Nederland met performances door heel het land en buitenland, waar hij o.a. naast Tiesto, Felix Da Housecat, Sharam Jey, Bodyrox, Erick Morillo, Dr Kucho, Benny Rodrigues, Junior Jack, Kid Creme, David Vendetta, Erick E en Roog in de line up stond. Zijn energieke sets kenmerken zich door het zorgvuldig gebruik van effecten, een enorme veelzijdigheid aan new school-house tracks en zijn onmiskenbare feeling met het publiek. Ook met zijn alterego 'Alienman' gaat het allemaal erg goed, onlangs is hij genomineerd voor de grote prijs van Nederland.

Jack Division
De residents van Compact stellen jullie nooit teleur. Zij zullen zoals gewoonlijk weer de BukBuk laten swingen, shaken en jacken. Deze heren zijn beiden specialisten op het gebied van jackin' house uit de USA en zijn momenteel druk bezig met het produceren van tracks en de realisering van de website www.jackdivision.nl, die eind 2008 haar lancering zal beleven. Het duo presenteert de vertrouwde magie tijdens hun fameuze b2bset. Zoals je verwacht, pompen zij ook vanavond alle platen met een toongevoelige bass op tot wilde tunes.

Konsoule
Als jullie de beste deephouse/minimal sounds willen horen dan mogen jullie de set van 'Konsoule' niet missen. Een dj met een unieke muziekstijl die hem in een rap tempo groot en geliefd heeft gemaakt in de underground. Deze topper zal er dan ook voor gaan zorgen dat er tot in de late uurtjes doorgeknald zal worden tijdens Compact. De draaikunsten van Konsoule zullen bij het publiek zorgen voor een ongekende energie en uitbundigheid.

Compact vindt plaats op zaterdag 25 oktober 2008 van 21:00 - 03:00 uur in Bukbuk. Tickets kosten 9 euro en de voorverkoop is bij de Schrijverij.

Zaterdag 27 september 2008 − bron: Compactus.net

2023-03-18 Drie vrouwen naar ziekenhuis na botsing in Alkmaar
2023-03-17 Qmusic The Party XL komt naar Heiloo
2023-03-14 'The Voice'-zaak tegen Alkmaarder Marco Borsato geseponeerd
2023-03-14 Elektrische deelauto’s groeien als kool.
2023-03-10 Veel schade en gewonde bij aanrijding
2023-03-10 Botsing op kruising bij Heiloo
2023-03-01 Kruidvat in Heiloo gevarenzone? Winkel met linten afgezet.
2023-03-01 Sleutelen aan fietsen op het schoolplein
2023-02-27 Motorrijder gewond bij ongeval

Meer nieuws met auto bar bloed buk bukbuk compact ijs knal kunst muziek rap school schrijver swing vis waanzin zon


Bron: Blik op de wolken
bron: Blik op de wolken
Bron: \_____x(Jasper)x_____/
bron: \_____x(Jasper)x_____/
Bron: MaschatenBruggencate
bron: MaschatenBruggencate
Bron: Cora de Vries
bron: Cora de Vries