Nieuws

Amerikaans bezoek bij de Foresters

ARCHIEF: Woensdag 10 december 2008 Hoofdtrainer Jos van Veelen gaat jaarlijks tijdens de zomerstop met de bekende trainer Frans Hoek naar de Verenigde Staten om daar, gezamenlijk met een aantal andere trainers van betaalde clubs zoals PSV, FC Utrecht en FC Porto, diverse voetbal ontwikkelingsactiviteiten te doen. Deze activiteiten bestaan uit het geven van jeugdtrainingen, clinics en cursussen voor Amerikaanse trainers.

Komende weken is er een tiental technisch directeuren en een aantal trainers uit Amerika op bezoek bij diverse Europese topclubs. Zo gaan zij op bezoek bij Barcelona, Arsenal, Schalke en de Nederlandse clubs Ajax, PSV en AZ. Door de contacten die trainer Jos van Veelen heeft met de Amerikaanse organisator en Frans Hoek komen zij ook in de keuken kijken van amateurvereniging de Foresters.

Afgelopen zondag waren zij al aanwezig op het Egelshonk. Zij werden daar ontvangen met koffie en een lunch. Jos van Veelen heeft daar een presentatie gehouden over de structuur van het Nederlandse (amateur)voetbal en over de vereniging de Foresters. Men kreeg een rondleiding over de prachtige accommodatie van de club. Aangezien ze in Amerika niet gewend zijn aan dit soort complexen in het amateurvoetbal, keken zij hun ogen uit. Vervolgens zouden zij met zijn allen de wedstrijd Vitesse- de Foresters gaan bekijken en na bespreken. Omdat deze wedstrijd onverwacht werd afgelast hebben zij er voor gekozen om de wedstrijd SVW’27-de Flamingo’s te gaan bekijken.

Donderdag 11 december zal de hele delegatie weer bij de Foresters zijn om dan de voorbereidende training op de wedstrijd tegen SVW’27 te gaan bekijken en bespreken.Na deze week zal de Amerikaanse delegatie de Europese tour voortzetten en de eerder genoemde buitenlandse topclubs gaan bezoeken.

Woensdag 10 december 2008 − bron: De Foresters

2020-10-12 Zaterdag 4A: nederlagen voor Kolping Boys en Alcmaria Victrix
2018-04-28 AZ Selectiedagen ‘mooi scoutingmoment’
2017-06-26 AZ Onder 11 boekt direct succes
2017-05-11 AZ Selectiedagen bij De Foresters in beeld
2017-03-10 Edwin Reder al kind aan huis bij Foresters
2017-02-05 Slordig West Frisia mag blij zijn met punt tegen De Foresters
2017-01-29 Foresters doet zichzelf te kort
2017-01-10 Robin Schouten is een back met aanvalsdrang
2016-12-04 Foresters bij Zouaven afgetroefd op beleving

Meer nieuws met foresters


Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn