Nieuws

Actiemaand bij TCH

ARCHIEF: Maandag 5 januari 2009 Trainings Centrum Heiloo (TCH) is een niet-commerci√ęle stichting die is opgericht om de sport in de gemeente Heiloo te bevorderen. Daarom begint TCH het jaar 2009 met een spetterende actie: indien men in januari lid wordt, betaalt men geen inschrijfgeld en ontvangt men als extra nog eens 10% korting op de betaling van de eerste abonnementsperiode.

Tevens is bij TCH een aantal nieuwe lessen van start gegaan. Naast het bestaande ruime aanbod van Spinning¬ģ lessen, wordt deze uitdagende indoor fietstraining nu ook in de vorm van Spinning4Teens speciaal aangeboden voor de jeugd. Recentelijk is het aantal uren Fit4Teens (een afwisselende training voor tieners op (cardio)fitnessapparatuur met kickbokstechnieken) uitgebreid en is het nieuwe lesuur BodyFit van start gegaan. Deze lessen vormen samen met de reeds bestaande groepstrainingen en de lesuren Kick4Ladies (een pittige kickbokstraining voor vrouwen), Funk2BFit (een swingende training ter verbetering van de conditie en het figuur) en Pilates het uitgebreide aerobicsaanbod van TCH.

Op de website www.trainingscentrumheiloo.nl kan men informatie vinden over Fitness, Cardiofitness, Krachtsport (ook ter ondersteuning van andere sporten), de diverse groepslessen en Fit55+, een conditietraining speciaal voor 55+’ers. Hier vindt u ook meer informatie over de concurrerende tarieven van TCH en de aantrekkelijke januari-actie waarbij afhankelijk van het abonnement de korting zo hoog kan oplopen dat het mogelijk is om reeds vanaf een abonnementsperiode van één kwartaal één hele maand gratis te trainen!

Het is mogelijk om zich via de vernieuwde website in te schrijven, tevens kan men via de website ook bonnen voor gratis proeflessen downloaden. Natuurlijk kan men hiervoor ook langskomen bij TCH aan de Zevenhuizerlaan 116.

Maandag 5 januari 2009 − bron: Trainings Centrum Heiloo

2023-03-21 Meisje gewond bij ongeval
2023-03-16 De Peiling: ik ben blij met de verkiezingsuitslag
2023-03-01 Kruidvat in Heiloo gevarenzone? Winkel met linten afgezet.
2023-03-01 Sleutelen aan fietsen op het schoolplein
2023-03-01 Landelijke Opschoondag 18 maart
2023-02-18 De zorgkosten lijken te stabiliseren in Heiloo.
2023-02-15 Een euro per inwoner naar Giro555.
2023-02-09 Auto CycloMedia rijdt rond in de gemeente
2023-02-08 Verwarming op vorststand, douches koud.

Meer nieuws met boks fiets fitness gemeente jeugd korting sport swing


Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Gemeentebelangen Heiloo
bron: Gemeentebelangen Heiloo
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Johan Kraakman
bron: Johan Kraakman