Nieuws

Actiemaand bij TCH

ARCHIEF: Maandag 5 januari 2009 Trainings Centrum Heiloo (TCH) is een niet-commerci√ęle stichting die is opgericht om de sport in de gemeente Heiloo te bevorderen. Daarom begint TCH het jaar 2009 met een spetterende actie: indien men in januari lid wordt, betaalt men geen inschrijfgeld en ontvangt men als extra nog eens 10% korting op de betaling van de eerste abonnementsperiode.

Tevens is bij TCH een aantal nieuwe lessen van start gegaan. Naast het bestaande ruime aanbod van Spinning¬ģ lessen, wordt deze uitdagende indoor fietstraining nu ook in de vorm van Spinning4Teens speciaal aangeboden voor de jeugd. Recentelijk is het aantal uren Fit4Teens (een afwisselende training voor tieners op (cardio)fitnessapparatuur met kickbokstechnieken) uitgebreid en is het nieuwe lesuur BodyFit van start gegaan. Deze lessen vormen samen met de reeds bestaande groepstrainingen en de lesuren Kick4Ladies (een pittige kickbokstraining voor vrouwen), Funk2BFit (een swingende training ter verbetering van de conditie en het figuur) en Pilates het uitgebreide aerobicsaanbod van TCH.

Op de website www.trainingscentrumheiloo.nl kan men informatie vinden over Fitness, Cardiofitness, Krachtsport (ook ter ondersteuning van andere sporten), de diverse groepslessen en Fit55+, een conditietraining speciaal voor 55+’ers. Hier vindt u ook meer informatie over de concurrerende tarieven van TCH en de aantrekkelijke januari-actie waarbij afhankelijk van het abonnement de korting zo hoog kan oplopen dat het mogelijk is om reeds vanaf een abonnementsperiode van één kwartaal één hele maand gratis te trainen!

Het is mogelijk om zich via de vernieuwde website in te schrijven, tevens kan men via de website ook bonnen voor gratis proeflessen downloaden. Natuurlijk kan men hiervoor ook langskomen bij TCH aan de Zevenhuizerlaan 116.

Maandag 5 januari 2009 − bron: Trainings Centrum Heiloo

2021-12-02 Ruim 40 procent minder restafval dan vorig jaar
2021-12-02 Heiloo onder de 100 kilo restafval per jaar.
2021-11-30 Dierenbescherming naar de rechter om opvang dieren af te dwingen
2021-11-30 Heiloo sneed in de zorg om een miljoen te besparen.
2021-11-29 Fietser aangereden
2021-11-23 Nieuw plan Zandzoom moet in het voorjaar klaar zijn.
2021-11-16 Collectieve zorgverzekering via de gemeente
2021-11-13 Steekincident in Heiloo. Politie op zoek naar jonge verdachte
2021-11-05 Beleid bijtincidenten vastgesteld

Meer nieuws met boks fiets fitness gemeente jeugd korting sport swing


Bron: Gemeentebelangen Heiloo
bron: Gemeentebelangen Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Fred Dellemijn
bron: Fred Dellemijn