Nieuws

Kruidvat Raadhuisweg vernieuwd

ARCHIEF: Dinsdag 20 januari 2009 Kruidvat opent op 27 januari haar volledig vernieuwde winkel aan de Raadhuisweg 12 in Heiloo. De nieuwe winkel biedt klanten het vertrouwde voordeel in een moderne en zeer toegankelijke winkelomgeving. Door de overzichtelijke en logische presentatie vinden klanten gemakkelijk hun weg in de winkel. De winkel behoort tot de nieuwe generatie Kruidvat-winkels, waarmee de drogisterijketen zich nog sterker wil onderscheiden in de Health & Beautymarkt. Het vernieuwde winkelconcept wordt uitgebreid naar alle Kruidvat-winkels.

Winkelmanager Willy Stagenuiter is trots op haar nieuwe winkel. "In de vernieuwde winkelformule van Kruidvat staat de klant centraal. Zo is de winkel erg overzichtelijk en toegankelijk, uiteraard met het bekende voordeel en de verrassende aanbiedingen die klanten van ons zijn gewend. Zij kunnen net als voorheen bij Kruidvat terecht voor een verrassend en betaalbaar assortiment, maar in een volledig vernieuwde en gemoderniseerde winkelomgeving. Beleving, uitstraling en toegankelijkheid staan hier centraal. We nodigen iedereen dan ook van harte uit een kijkje te komen nemen in onze nieuwe winkel!"

De nieuwe winkel wordt gekenmerkt door een moderne uitstraling, waarbij producten en aanbiedingen zo zijn gepresenteerd dat klanten intuïtief vinden wat zij zoeken. De logica van de klant is het uitgangspunt in de presentatie van producten. Naast de haarstyling-producten en shampoo staan nu bijvoorbeeld ook de föhns gepresenteerd.

Vernieuwend is het complete assortiment voor mannen aan het begin van de winkel: variërend van aftershave tot dagcrème. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. In het hart van de winkel worden de wekelijkse acties en aanbiedingen op een toegankelijke wijze gepresenteerd. Een nieuwe opstelling met meerdere kassa's naast elkaar zorgt ervoor dat wachttijden tot een minimum beperkt blijven.

Dinsdag 20 januari 2009 − bron: Kruidvat

2022-11-23 Masterplan Heiloo: Raad en college wachten op elkaar.
2022-07-04 Veldwerk opent tijdelijke winkel voor Nepal in ’t Loo
2022-05-17 Showroom Duurzaam Bouwloket op de markt
2022-05-03 Overeenkomst voor bouw 15 woningen Raadhuisweg
2022-04-11 Koningsdag - Vrijmarkt
2022-04-02 Picnic rijdt nu met 28 elektrische karretjes door Alkmaar.
2022-02-14 Alkmaar - Geen hartendief, maar rozendief
2022-02-14 Geen hartendief, maar rozendief
2022-01-18 Piet Duin, plantenman en top-entertainer.

Meer nieuws met markt winkel


Bron: Frank van Eykelen
bron: Frank van Eykelen
Bron: Frank van Eykelen
bron: Frank van Eykelen
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Marko Tesselaar
bron: Marko Tesselaar