Nieuws

Van der Borden biedt Overbruggingsgarantie

ARCHIEF: Donderdag 22 januari 2009 Het eeuwige dilemma: u vindt het huis van uw dromen, maar de oude woning is nog niet verkocht. Als u het nieuwe huis koopt, loopt u het risico opgezadeld te worden met dubbele woonlasten, namelijk de kosten van de oude woning én de kosten voor de nieuwe woning. Van der Borden makelaardij biedt een oplossing voor dubbele woonlasten middels de zogenaamde Overbruggingsgarantie.

Van der Borden makelaardij biedt zijn klanten de mogelijkheid een woning te kopen met Overbruggingsgarantie. Met voordeel voor koper én verkoper. De Overbruggingsgarantie is een product wat zowel voor de koper als de verkoper een waardevolle regeling is. Het principe van de Overbruggingsgarantie is eenvoudig. De verkoper van een woning besluit in overleg met de makelaar om de woning inclusief de Overbruggingsgarantie aan te bieden.

Dankzij de Overbruggingsgarantie worden eventuele dubbele woonlasten binnen de afgesproken garantietermijn door de verkoper aan koper vergoedt, zolang die zijn of haar eigen woning nog niet heeft verkocht en overgedragen. Ook voor de verkoper is dit interessant, want de garantie betekent in de praktijk dat er meer gegadigden voor de woning zullen zijn. De verkoper voorkomt daarmee de kosten van een langere verkooptijd. Denk ook aan extra rente, advertenties of het verlagen van de vraagprijs.

De Overbruggingsgarantie wordt aangeboden met een termijn van 1 of 2 jaar. De garantie compenseert de eventuele dubbele woonlasten van de koper tegen een vast percentage van 2,5% van de koopsom op jaarbasis. Tijdens het onderhandelingsproces wordt bepaald of de Overbruggingsgarantie geldt voor 1 of 2 jaar, of zelfs helemaal vervalt. Wanneer de verkoop rond is legt de makelaar van de verkoper de Overbruggingsgarantie vast in de koopakte.

Neem voor meer informatie contact op met Van der Borden makelaardij o.g. 072-5351000.

Donderdag 22 januari 2009 − bron: Van der Borden makelaardij

2021-02-23 Vooraankondiging inkoopactie zonnepanelen gemeente Heiloo
2021-02-12 Politie spoort wegpiraten op via Tiktok en Instagram
2021-02-12 Alkmaar - Informatie op Instagram leidt naar wegpiraten
2021-02-08 Schaatsen? Dat kan, maar de koek-en-zopie blijft dicht.
2021-02-08 De ’wapenmakelaar’ handelde vanuit de GGZ-kliniek in Heiloo gewoon door; dwangverpleging tbs’er Herman D.
2021-02-03 Provincie: BUCH denkt te makkelijk over stikstof
2021-02-01 Glaszetter Brian (21) redde bewoners van megabrand
2021-02-01 Brand in appartementencomplex Heiloo
2021-01-26 Illegale handel in privegegevens uit coronasystemen

Meer nieuws met ijs makelaar woning


Bron: Anne Klijnstra
bron: Anne Klijnstra
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Otto Wollring
bron: Otto Wollring
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn