Nieuws

Brasserie in 't groen gaat open

ARCHIEF: Maandag 26 januari 2009 Vanaf 1 februari a.s. is brasserie “in ’t groen” in het clubhuis van de Golf & Countryclub Heiloo voor diner geopend. Rob Klerk en zijn team ontvangen u dan graag voor een culinair avondje uit.

Chef-kok Hubert Tervoort heeft de menukaart klaar en staat te popelen om zijn dagelijks vers in te kopen producten te gaan bereiden. Een greep uit de kaart: Terrine van gekonfijte kalfsborst en eendenlever met mangochutney, wildbouillon met een taartje van hazenpeper, geroosterde zeebrasem met smeuĂŻge saffraangnocchiÂ’s, krokant gebakken eendenborst met Langedijker zuurkool, parfait van Amarene kersen met in glĂĽhwein gepocheerde vijgen.

Ook kunt u kiezen uit een wisselend 3 gangen menu of u laat zich verrassen met 4 culinaire hoogstandjes. Hierbij wordt op uw verzoek een passend wijnarrangement geserveerd. De wijnkaart komt ook binnenkort bij de drukkerij vandaan en bevat naast smaakvolle huiswijnen, diverse opvallende wijnen en een aantal kelderschatten.

De keuken van de brasserie is dagelijks geopend vanaf 12.00 tot 21.30 uur en is daarmee tevens een zeer geschikte locatie om uw (zaken)partner uit te nodigen voor een lunchmenu. Er is ruime parkeergelegenheid en u bent even helemaal weg uit de drukte in een groenrijke omgeving.

Reserveren en meer informatie via telefoon nummer 072-5051423 of per email info@brasserie-intgroen.nl

Maandag 26 januari 2009 − bron: Golf & Countryclub Heiloo

2021-07-10 Coronagolfje in Heiloo: 33 nieuwe besmettingen
2021-05-04 Golfrestaurants moeten plots toch dicht. ’Sportwedstrijden?
2019-03-18 Inbraakgolf in Castricum en Heiloo
2018-07-25 Dieven stelen peperdure accu van golfkarretje landgoed Willibrordus
2018-04-01 Kattenberg gaat verdwijnen
2016-09-04 Heiloo Open golftoernooi wil vooral plezier uitstralen
2016-05-30 10 juni Goed Contact Golf clinic bij Golf en Countryclub Heiloo
2015-10-14 Whatsapp-net in Heiloo sluit zich
2015-09-01 Jeugdlid wint Heiloo Open golftoernooi

Meer nieuws met golf


Bron: Jos Keijsper
bron: Jos Keijsper
Bron: Heiloo Lokaal
bron: Heiloo Lokaal
Bron: Johan Kraakman
bron: Johan Kraakman
Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering