Nieuws

Veel sfeer op Country Fair

ARCHIEF: Donderdag 2 april 2009 Aanstaande zondag 5 april vanaf 10.00 uur vindt de gezellige jaarlijkse Country Fair plaats op het terrein van Hippische Sportvereniging Heiloo aan de Zeeweg 414 in Heiloo.

De Country Fair wordt dit jaar binnen gehouden. Twee maal eerder was men genoodzaakt de fair binnen te houden vanwege de regen. Dit is zo goed bevallen dat we de fair in ieder geval binnen houden. Voorgaande keren roemde het publiek en de standhouders de gezellige sfeer in de hal. Dit jaar is het thema ”Een neus voor sfeer, smaak, gezelligheid en informatie”. Kom dus gezellig snuffelen tussen de verschillende artikelen die aangeboden worden. Er wordt werkelijk van alles aangeboden, zie de deelnemerslijst.

Tevens kunt u meegebrachte kunst of antiek gratis laten taxeren door officieel taxateurs. Heeft u nog een Brueghel op zolder liggen? Vorige maand kwam iemand niets vermoedend met een heuse Brueghel aan bij het programma Kunst & Kitsch van de AVRO. Het bleek een echte en een fortuin waard. Kijk dus eens goed om u heen. Misschien heeft u wel een voorwerp van waarde in uw huis. De taxateurs zullen te werk gaan volgens een nummer systeem om zo de wachttijd voor de bezoeker tot een minimum beperken.

De dierenartsen van Any Animal houden een gratis huisdierenkeuring. Zij kunnen uw huisdier beoordelen en eventueel adviezen geven. Ook zullen zij graag alle vragen die u heeft over uw dier beantwoorden. Kortom heeft u een huisdier dit kan van muis tot St. Bernardhond zijn en bent u nieuwsgierig naar de conditie of heeft u vragen, kom dan naar de Countryfair.

Donderdag 2 april 2009 − bron: Country Fair Heiloo

2022-09-25 Meisje zwaargewond door trap van paard op manage
2022-09-06 Doortastend optreden van buurmannen: oplichting voorkomen!
2022-05-24 De ’ja-ja sticker’ komt er aan in Heiloo, voor volgend jaar
2022-05-07 Wachten bij de ingang, voor de beveiling, voor eten en drinken: de giechelmeiden tolereren alles.
2022-04-05 Expositie Fotografie Marcel Witte in Gemeentehuis Heiloo
2022-02-21 TOED : Tandartsen Onder Eén Dak
2021-10-25 ’Uitrusten doe ik wel als ik dood ben’.
2021-04-06 Wie is toch die mysterieuze 'Banksy' van Heiloo?
2020-09-15 Dirck Nab wint Victoriefonds Cultuurprijs Visuele Kunsten

Meer nieuws met country fair paard kunst


Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: Bibliotheek Heiloo
bron: Bibliotheek Heiloo
Bron: hans romeyn
bron: hans romeyn
Bron: Tomas Jansma
bron: Tomas Jansma