Nieuws

Veteranen Vennewater pakken beker

ARCHIEF: Dinsdag 21 april 2009 HZV/Het Vennewater heeft op 10 april ten koste van Volharding/Bouwheer de futsalbeker voor veteranen verovert. In Sporthallen Zuid won de ploeg uit Heiloo overtuigend voor de tweede maal op ruim de 'cup met de grote oren'.

De weg naar de finale verliep niet zonder slag of stoot. Nadat eerst de drie poulewedstrijden werden gewonnen, wachtte in de tweede ronde Olympic uit Haarlem. Deze taaie, stugge ploeg wist HZV/Het Vennewater na een 1-1 eindstand pas na penalty's klein te krijgen.

De halve finale moest, wederom, tegen De Krocht gespeeld worden. Deze ploeg was eerder in de poulefase al tegenstander. Nu waren de Heilooërs gewaarschuwd en hadden ze de verdediging versterkt. Wederom werd er gelijkgespeeld: 3-3 na 50 minuten voetbal. Maar weer had HZV/Het Vennewater de sterkste zenuwen bij het nemen van de strafschoppen.

HZV/Het Vennewater deed het dus weer. Na vorig jaar de finale te hebben gewonnen van Tafelberg, moesten de spelers nu aantreden tegen de kampioen uit hun poule, Volharding/bouwheer uit Hilversum.

HZV/Het Vennewater kon zijn eigen spel spelen door de tegenstander te laten komen, het spel te laten maken, waarbij Het Vennewater met korte linies op elkaar verdedigde, zonder enige ruimte weg te geven. Tevens was Het Vennewater sterk in de omschakeling. Twee maal was er een snelle uitbraak en zo stond het 2-0 bij rust.

De tweede helft moest Volharding/Bouwheer wel komen, en dat speelde HZV/Het Vennewater helemaal in de kaart. Met een aantal vlijmscherpe uitvallen en koelbloedig afronden werden de heren uit Hilversum met 6-2 afgedroogd, waarbij aangetekend mag worden dat de uitslag vele malen hoger had kunnen zijn als er één op één met de keeper koelbloediger afgerond was.

Het mocht de pret niet drukken, de uitslag stond er en de ploeg uit Heiloo pakte voor de tweede maal de cup met de grote oren. Meer dan verdiend en eenmaal terug naar Heiloo werd de overwinning gevierd.

Dinsdag 21 april 2009 − bron: KNVB

2023-01-19 De belangrijkste rotonde van Heiloo wordt deels tweebaans.
2022-12-30 ’Juichen als Ronaldo’ op het Oliebollentoernooi voor G-zaalvoetballers.
2022-12-09 Gewonde bij frontale botsing
2022-12-09 Vrouw gewond bij botsing tussen twee auto’s
2022-10-07 Dijk moet worden verhoogd.
2022-09-28 Kruispunten Heiloo onder de loep.
2022-07-08 Eerste 55 vluchtelingen zijn aangekomen in Heiloo.
2022-06-30 Tijdelijke crisisnoodopvang asielzoekers
2022-06-28 Meisje gewond na aanrijding

Meer nieuws met vennewater zaalvoetbal futsal


Bron: Edward Neering
bron: Edward Neering
Bron: Michel Engelsman
bron: Michel Engelsman
Bron: HEILOO-2000
bron: HEILOO-2000
Bron: Victor Alberts
bron: Victor Alberts